LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

PIERRE BALMAIN

Klassisk design og nyfortolkninger fra Pierre Balmain

Efter 2. verdenskrig kom der nye kræfter til i den store modebranche, og der er her, at vi løber på Pierre Balmain for første gang. Har var modedesigner og grundlægger af Balmain og blev kendt for sine sofistikerede og elegante designs. Han arbejdede med modetøjet som ”bevægelsens arkitektur”, og derfor blev hans designs også båret med stil og lå i toppen af kvalitetsskalaen.

I dag er hans navn stort over hele verden, og derfor finder du også her et stort udvalg af de klassiske og sofistikerede produkter, som modehuset i dag sælger verden over. Pierre Balmain designer modetøj, der går godt i spænd med nogle af vores mange andre brands, hvis du gerne vil have en garderobe, der er opdateret til den kommende sæson. Du kan se vores andre brands lige her.

Hos Laura Thomsen Luxury har vi selvfølgelig sørget for, at du ikke skal lede længe efter din nye favoritkjole fra f.eks. Pierre Balmain. Vi har mange forskellige produkter fra modebrandet, som er nøje udvalgt af os til at passe ind i den indeværende og kommende sæson inden for mode. Du kan se det store udvalg af kjoler her, og måske du finder din nye Balmain-kjole iblandt de mange andre flotte modeller.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Modetøj med øje for detaljen

Det store modehus fortsatte i bedste velgående efter 2. verdenskrig, og i dag har de både samarbejder med andre brands og store tøjkollektioner på tegnebrættet hvert eneste år. Vi er vilde med de flotte designs, og derfor finder du også Balmain-t-shirts her på siden. Der er sørget for t-shirts af den bedste kvalitet, og du får en t-shirt med den perfekte pasform og tekstilsammensætning. Balmain har som brand et godt øje for kvalitet, men også en detalje, der kan gøre en stor forskel for det flotte design. Er du vild med detaljer, så har Pierre Balmain nogle ikoniske jakker i hver eneste kollektion, som kan være prikken over i’et i aftenens outfit. Vi har selvfølgelig også valgt mange andre jakker her hos Laura Thomsen Luxury, og derfor kan du finde endnu flere muligheder hos os. Så kan du være sikker på en ny favorit til både hverdag og fest.

Lækre sko og accessoires

Det er ikke kun modetøj med et klassisk og sofistikeret look, som du finder hos Pierre Balmain. Der er også et væld af forskellige muligheder når det kommer til sko og tilbehør, der egner sig særligt godt til festlige anledninger. Så skal du til et bryllup eller en stor fest, så er det her, at du finder detaljerne, der gør dit outfit til noget helt særligt. Hvis du vil have inspiration til festens kjoler, så har vi også samlet alle vores smukke kjoler på ét og samme sted. Kig med her på vores side, hvis du vil se de mange muligheder for at finde aftenens smukkeste kjole fra et brand, der altid vil være en favorit i din garderobe derhjemme.

Kvalitet, der er pengene værd

Vi elsker kvalitet og flotte designs hos Laura Thomsen Luxury, og derfor udvælger vi nøje vores yndlingsvarer fra hver eneste sæson til dig. Vi udvælger kun modetøj fra de mest kendte brands, hvor du er garanteret modetøj, der er pengene værd. Hver uge har vi en række nyheder til dig, som du kan gå på jagt i lige her. Så kan du holde dig opdateret hver eneste uge. Vi ved også godt, at når du først har udvalgt dine nye favoritter fra Pierre Balmain eller nogle af vores andre brands, så vil du gerne have dine varer så hurtigt som muligt. Vi har derfor hurtig levering til din adresse, så du slipper for den lange ventetid. Samtidig har du hele 14 dages returret på dine varer, og vi bytter dem gerne, hvis du skal have en anden størrelse. Og så har vi sørget for, at du ikke skal betale noget som helst for at få dine yndlingsmærker leveret lige til døren. Får du brug for hjælp eller vejledning, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder ekspertise inden for området, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til dig. Vi hjælper gerne med størrelser, modeller og meget andet, og du kan altid kontakte os her på siden.