LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren til damer

Polo Ralph Laurens historie går helt tilbage til 1967. Virksomheden blev etableret af den dengang unge mand af samme navn. En ung mand fra den barske New York-bydel, Bronx, der havde en drøm om at leve det søde liv. Den Amerikanske Drøm. At alle kan blive rige, bare man arbejder hårdt nok. Han tilføjede derfor Polo til navnet og logoet, fordi hestesporten på bedste vis symboliserer det liv, som han vil klæde folk på til.

Oprindeligt designede Ralph Lauren slips til mænd, men i dag består sortimentet både af mode til kvinder, mænd og børn. Her hos Laura Thomsens Luxury kan du finde et spændende udvalg af Polo Ralph Lauren til damer.

Tilbud
Nyhed
-35%
Tilbud
Nyhed
-35%
Tilbud
Nyhed
-35%
Tilbud
Nyhed
-35%
Tilbud
Nyhed
-35%
Tilbud
-35%
Tilbud
-35%
Tilbud
-35%
Tilbud
-35%

Polo Ralph Lauren kjoler

Fælles for alle kjoler designet af Polo Ralph Lauren er det eksklusive udtryk og den underspillede elegance, der skaber kant. Derudover omfavner Polo Ralph Lauren mange forskellige stilarter. Er du til de nedtonede og minimalistiske kjoler? Måske kan du ikke få nok af sprudlende farver og mange detaljer? Er du til det feminine eller sporty look? Uanset hvad kan du finde en kjole fra Polo Ralph Lauren, der passer til din personlige stil. Går du eksempelvis efter det sporty look, kan du hoppe i en af de lidt mere afslappede polo-kjoler, som vil se perfekt ud sammen med et par chunky sneakers. Er du i stedet til det mere feminine look, kan du prøve en af de flotte maxi-kjoler fra Polo Ralph Lauren og sætte den sammen med et par elegante stiletter.

Polo Ralph Lauren skjorter til damer

Polo Ralph Lauren skjorter til damer har et meget klassisk design dog ofte med et lille tvist, der gør, at de skiller sig ud. Det kan være, at det ikoniske logo er blevet forstørret eller forfinet en smule, således at det er mere iøjnefaldende. Se eksempelvis den flotte Oxford-model. Andre skjorter har en vild farve, et cool snit eller et anderledes materiale. Prøv eksempelvis en Polo Ralph Lauren denimskjorte sammen med dine yndlingsjeans og sneakers. Eller hop i en lyserød skjorte og style den med en yndig nederdel og et par fine sandaler.

Luksus mange har råd til

Det er ingen skam at gå op i, hvordan du går klædt. Tværtimod. Og hvem kan ikke lide at forkæle sig selv engang imellem? Med Polo Ralph Lauren får du tøj i kvalitetsmaterialer, der udstråler eksklusivitet men til overkommelige priser. Polo Ralph Lauren til damer, er derfor luksus mange har råd til og perfekt til en smule selvforkælelse.

Er du vild med udsalg?

Dumt spørgsmål. Alle er da vilde med at spare penge. På vores udsalgsside kan du være heldig at finde dine nye yndlingsbukser, -skjorte, -kjole eller andet fra Polo Ralph Lauren og andre brands. Shop amok her!

En gave til hende du har kær

Mangler du inspiration til, hvad du skal give hende, du har kær? Forkæl hende med et gavekort fra Laura Thomsen, så hun kan købe dén kjole fra Polo Ralph Lauren, hun bare må eje. Eller dén skjorte fra Polo Ralph Lauren med den flotte farve, der ville passe perfekt til det par sko.