LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren til damer

Polo Ralph Laurens historie går helt tilbage til 1967. Virksomheden blev etableret af den dengang unge mand af samme navn. En ung mand fra den barske New York-bydel, Bronx, der havde en drøm om at leve det søde liv. Den Amerikanske Drøm. At alle kan blive rige, bare man arbejder hårdt nok. Han tilføjede derfor Polo til navnet og logoet, fordi hestesporten på bedste vis symboliserer det liv, som han vil klæde folk på til.

Oprindeligt designede Ralph Lauren slips til mænd, men i dag består sortimentet både af mode til kvinder, mænd og børn. Her hos Laura Thomsens Luxury kan du finde et spændende udvalg af Polo Ralph Lauren til damer.

Se også vores andre kategorier:

Polo Ralph Lauren jakker     Polo Ralph Lauren skjorter

-30%
Ny
Nyhed
-30%
-30%
Ny
Nyhed
-30%
-30%
Ny
Nyhed
-30%
-30%
-30%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%

Polo Ralph Lauren kjoler

Fælles for alle kjoler designet af Polo Ralph Lauren er det eksklusive udtryk og den underspillede elegance, der skaber kant. Derudover omfavner Polo Ralph Lauren mange forskellige stilarter. Er du til de nedtonede og minimalistiske kjoler? Måske kan du ikke få nok af sprudlende farver og mange detaljer? Er du til det feminine eller sporty look? Uanset hvad kan du finde en kjole fra Polo Ralph Lauren, der passer til din personlige stil. Går du eksempelvis efter det sporty look, kan du hoppe i en af de lidt mere afslappede polo-kjoler, som vil se perfekt ud sammen med et par chunky sneakers. Er du i stedet til det mere feminine look, kan du prøve en af de flotte maxi-kjoler fra Polo Ralph Lauren og sætte den sammen med et par elegante stiletter.

Polo Ralph Lauren skjorter til damer

Polo Ralph Lauren skjorter til damer har et meget klassisk design dog ofte med et lille tvist, der gør, at de skiller sig ud. Det kan være, at det ikoniske logo er blevet forstørret eller forfinet en smule, således at det er mere iøjnefaldende. Se eksempelvis den flotte Oxford-model. Andre skjorter har en vild farve, et cool snit eller et anderledes materiale. Prøv eksempelvis en Polo Ralph Lauren denimskjorte sammen med dine yndlingsjeans og sneakers. Eller hop i en lyserød skjorte og style den med en yndig nederdel og et par fine sandaler.

Polo Ralph Lauren-jakker

I vores udvalg af jakker fra Polo Ralph Lauren har vi sørget for, at du kan klæde dig godt på til årstiden, og at du samtidig ikke går på kompromis med høj kvalitet og lækkert design. Vi har jakker for enhver smag, uanset om du er til det stilfulde og business-agtige look, eller om du er til en oversized dynejakke. Du vil altså med stor sandsynlighed kunne finde en jakke, der passer til dig og din personlige stil. 

Luksus mange har råd til

Det er ingen skam at gå op i, hvordan du går klædt. Tværtimod. Og hvem kan ikke lide at forkæle sig selv engang imellem? Med Polo Ralph Lauren får du tøj i kvalitetsmaterialer, der udstråler eksklusivitet men til overkommelige priser. Polo Ralph Lauren til damer, er derfor luksus mange har råd til og perfekt til en smule selvforkælelse.

Er du vild med udsalg?

Dumt spørgsmål. Alle er da vilde med at spare penge. På vores udsalgsside kan du være heldig at finde dine nye yndlingsbukser, -skjorte, -kjole eller andet fra Polo Ralph Lauren og andre brands. Shop amok her!

En gave til hende du har kær

Mangler du inspiration til, hvad du skal give hende, du har kær? Forkæl hende med et gavekort fra Laura Thomsen, så hun kan købe dén kjole fra Polo Ralph Lauren, hun bare må eje. Eller dén skjorte fra Polo Ralph Lauren med den flotte farve, der ville passe perfekt til det par sko.

Udforsk Polo Ralph Laurens produkter

Du går med garanti ikke galt i byen med Polo Ralph Lauren i din garderobe, og der er noget for enhver smag her siden. Produkterne er selvfølgelig skabt til at kunne matches på kryds og tværs af kollektioner, men de er samtidig også produceret med et så simpelt design, at du også kan kombinere det med dine andre favoritbrands. 


Brug nogle minutter her på siden, og oplev vores populære:


  • Kjoler

  • Skjorter

  • Jakker

  • Bluser

  • Veste

Har du spørgsmål til Polo Ralph Lauren?

Har du allerede forelsket dig i et særligt item, så kan du nemt og hurtigt foretage bestillingen her på siden og få det hjem med hurtig levering. Hvis du har specifikke spørgsmål til Polo Ralph Lauren eller andre brands og produkter, så kontakt os. Du er også velkommen til at besøge vores hyggelige butik i Silkeborg, hvor du kan prøve tøjet fra Polo Ralph Lauren på først, inden du køber dem.


Bliv en del af VIP-klubben, og hold dig opdateret

Vi ønsker at holde tæt kontakt med vores skønne kunder, og mange af vores loyale kunder ønsker det samme. Giver det genklang hos dig? Så kan du blive en del af vores eksklusive VIP-klub, hvor du vil modtage nyheder, inspiration og eksklusive tilbud. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig nyhedsmailen - og bare rolig, du kan til hver en tid afmelde nyhedsmailen igen.