LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen

Her hos Laura Thomsen Luxury finder du et stort udvalg af skønne designs fra danske Ilse Jacobsen. Dette luksusbrand, som har eksisteret siden 1993, er perfekt til dig, der elsker det unikke og nordiske look. Ilse Jacobsen blev først kendt på deres ikoniske gummistøvler med snørebånd, men sidenhen har de også formået at lave populære kollektioner bestående af skønne kjoler, bukser, sko med mere. Takket være danskerne kærlighed til branded, har disse kollektioner fået lov til at blive en del af det danske modebillede. 

Her på siden kan du udforske Ilse Jacobsen-universet og finde en eller flere favoritter til din garderobe.

Se også vores andre kategorier:

Ilse Jacobsen gummistøvler   Ilse Jacobsen regnjakker   Ilse Jacobsen klipklapper   Ilse Jacobsen frakker

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

Dyk ned i Ilse Jacobsens luksuriøse sortiment 

Vi har et stort udvalg af produkter til dig, der gerne vil have lidt ekstra luksus i hverdagen. Det er til dig, der sætter pris på kvalitet og nordisk minimalisme. Det er til dig, der foretrækker et simpelt liv, som er fyldt med mindeværdige øjeblikke. Dyk ned i sortimentet fra Ilse Jacobsen, som blandt andet består af:


  • Jakker

  • Veste

  • Kjoler

  • Regnjakker

  • Gummistøvler

  • Klipklapper


Ilse Jacobsen er indbegrebet af skandinaviske værdier

Ilse Jacobsen har siden begyndelsen været inspireret af den naturlige og rå skønhed, der er at finde i hendes hjemby, Hornbæk, samt mange andre steder i Danmark. Når hun designer, lader hun sig konkret inspirere af vindblæste strande, dybe skove og kuperede landskaber. 


Designfilosofien bag Ilse Jacobsen er baseret på tydelige skandinaviske værdier såsom enkelthed, elegance, komfort og høj funktionalitet. Derudover ønsker Ilse Jacobsen med deres produkter at fremhæve kvinders kvindelighed. Alt dette tydeliggøres med gennemtænkte detaljer og smukke nordiske nuancer. Men bare rolig - de skandinaviske og moderne designs er ikke begrænset til brug i norden eller specifikke byer. De kan bruges i en pulserende storby som København såvel som den barske vestkyst i Jylland.

Shop feminine og minimalistiske designs

Når du bærer styles fra Ilse Jacobsen, kan du være sikker på, at du iklæder dig luksus med et altid stilfuldt og elegant look. Uanset om du vælger en kjole eller et par bukser, så får du et feminint design med rene og klassiske linjer. 


Du går aldrig galt i byen med produkter fra Ilse Jacobsen i din garderobe, for du kan bruge disse items til mange forskellige lejligheder såsom arbejde, fest, weekendtur og ferier. Du kan også sagtens style Ilse Jacobsen med items fra nogle af dine andre yndlingsbrands, så du kan skabe det perfekte look for dig. 


Ilse Jacobsen: Fra gummistøvler til livsstilsunivers 

I dag er Ilse Jacobsen meget mere end modebrandet, der laver velkendte gummistøvler og regnjakker. Det er et helt livsstilsunivers fyldt med skønne produkter, og steder du kan besøge. Du kan med fordel kigge forbi KURBADET by Ilse Jacobsen samt blomsterbutikken BLOMSTEN, hvis du befinder dig i nærheden af Hornbæk. Som om det ikke var nok, så har Ilse Jacobsen i samarbejde med sin datter, Natasha, også lanceret hundeserien VOV & VUF med eksklusive produkter til din hund. 

Kontakt os med dine spørgsmål til Ilse Jacobsen

Hos Laura Thomsen Luxury er det vigtigt for os, at du bliver glad for dit køb. Har du spørgsmål, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Vi elsker mode, og vi er sikre på, at vi i fællesskab kan finde de rigtige styles til dig.


Hvis du bor i nærheden af Silkeborg, så kig forbi vores butik i Søndergade og prøv dine favoritter, inden du foretager det endelige køb. 


Hold dig opdateret som en del af VIP-klubben

Hos Laura Thomsen Luxury ønsker vi at holde tæt kontakt med vores trofaste kunder, og rigtig mange kunder ønsker det samme. Derfor har du mulighed for at blive en del af vores VIP-klub ved at tilmelde dig nyhedsmailen. Herefter vil du i ny og næ modtage nyheder, inspiration og eksklusive tilbud. Og du kan til hver en tid afmelde nyhedsmailen igen.