LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen

Hos Laura Thomsen finder du et stort udvalg af skønne designs fra danske Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen er et luksusbrand, der har eksisteret siden 1993, hvor den danske kvinde Ilse Jacobsen stiftede brandet. Det hele startede med de ikoniske Ilse Jacobsen gummistøvler, men kollektionen er sidenhen vokset en hel del og indeholder i dag også smukke kjoler, lækre sko, Ilse Jacobsen regnjakker og meget andet. Shop løs i det store udvalg af Ilse Jacobsen hos Laura Thomsen.

Styles med skandinavisk elegance

Ilse Jacobsen har siden begyndelsen været inspireret af den naturlige og rå skønhed, der er i hendes hjemby, Hornbæk. Designfilosofien hos Ilse Jacobsen er baseret på skandinavisk enkelthed, elegance, komfort, funktionalitet og kvindelighed. Her får du styles, der er lige så elegante og anvendelige i en pulserende storby, såsom København, såvel som den barske vestkyst i Jylland.


Hendes designs er inspireret af den smukke, danske natur med sine vindblæste sandstrande, dybe skove og kuperede landskab. Ilse Jacobsen inspireres af det uberørte og de mange nuancer, der findes i livet omkring os. Fælles for alle hendes designs er, at de er brugbare, af høj kvalitet og gennemtænkt ned til mindste detalje. Her er intet overladt til tilfældighederne. Du får designs i smukke farver, der er indbegrebet af skønhed.


Ilse Jacobsen - fra gummistøvler til livsstilsunivers 

De fleste er nok bekendte med de ikoniske gummistøvler fra Ilse Jacobsen, men i dag er det danske brand fra Nordsjælland langt mere end blot gummistøvler. Det er et helt livsstilsunivers fyldt med skønne produkter. Her finder du funktionelt regntøj, moderigtigt dametøj og flotte sko. Derudover har brandet en skønhedsserie med en bred vifte af lækre produkter. Sidst, men ikke mindst, har Ilse Jacobsen i samarbejde med sin datter, Natasha, lanceret hundeserien VOV & VUF.

Som om det ikke var nok, kan du også slå vejen forbi KURBADET by ILSE JACOBSEN samt blomsterbutikken BLOMSTEN, hvis du befinder dig i Hornbæk.

Feminine og minimalistiske designs  

Når du bærer styles fra Ilse Jacobsen, kan du være sikker på, at du altid ser stilfuld og elegant ud. Hvad enten du vælger en yndig top, en enkel kjole eller en sød cardigan, får du et feminint design med rene linjer og elegante detaljer. Uanset om du mangler tøj til hverdag eller festlige lejligheder, kan du finde det i kollektionen fra Ilse Jacobsen.

Ilse Jacobsen er til dig, der gerne vil have lidt ekstra luksus i hverdagen. Det er til dig, der sætter pris på kvalitet og nordisk minimalisme. Det er til dig, der foretrækker et simpelt liv, der er fyldt med mindeværdige øjeblikke.

Hos Laura Thomsen er det vigtigt for os, at du bliver glad for dit køb. Har du spørgsmål, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Vi elsker mode, og vi er sikre på, at vi i fællesskab kan de rigtige styles til dig.