LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Dea Kudibal

Dea Kudibal, der er designeren af brandet under samme navn, voksede op i en familie af bankfolk og kunstnere. Denne kombination gav hende både en forståelse for forretning, men også for design. I 2003 grundlagde hun brandet, der i begyndelsen handlede om eksklusive tørklæder og sjaler i vintagematerialer. Først fem år senere lancerede hun en tøjkollektion med fokus på feminine snit, legesyge farver og smigrende silhuetter. Her er det især den særlige stretch-silkekvalitet, der går igen i de forskellige designs, og kollektionerne bærer tydeligt præg af Deas fascination for etniske kulturer. Eksklusive materialer og raffinerede, håndlavede detaljer er en stor del af brandets identitet, og tøjet fra Dea Kudibal henvender sig til de kvinder, der ønsker en perfekt sammensmeltning af eksklusivitet og designs, der skiller sig ud i mængden. Dyk derfor ned her på siden i dag, hvis du ikke er bange for at prøve noget nyt.

Modige farvesammensætninger med Dea Kudibal

Når du går på udkig her på siden, så går det hurtigt op for dig, at Dea Kudibal ikke er ligesom mange andre brands. Her er der leget med mønstre og farver på en helt særlig og ikke mindst modig måde. Dea Kudibal forsøger ikke at følge tidens trends og tendenser, men stræber efter at skabe sine egne, og det er en af de ting, der gør mærket her til noget helt særligt. De smukke silkekvaliteter er komplimenterende og falder flatterende på kroppen, og så føles det utrolig let og behageligt. Brandet er indbegrebet af smukke mønstre og prints, som du ikke finder magen til andre steder, og når du er iklædt tøj fra Dea Kudibal, vil du helt sikkert opleve misundelige blikke på din vej. Tøjet er let genkendeligt, og det er samtidig meget nemt at forelske sig, når man først har oplevet de unikke designs og materialer helt tæt på. Vælg derfor en Dea Kudibal-kjole, -bluse eller -nederdel her fra siden og bliv klar til enhver anledning, hvad end det er til hverdag eller fest.

Dea Kudibal hos Laura Thomsen

Er du blevet nysgerrig på at finde ud af, om der eventuelt kunne være en Dea Kudibal-kjole, der kunne falde i din smag, så gå på udkig her hos os. Vi tilbyder et flot udvalg af både kjoler, skjorter og nederdele fra brandet, der vil få dig til at stråle af selvtillid. Med tøj fra Dea Kudibal kommer du nemlig ikke til at ligne alle andre. For ikke nok med, at tøjet her fra siden er ganske unikt, så bliver det kun endnu mere unikt, når du sammensætter det med nogle af de ting, du i forvejen har hængende i klædeskabet. Dea Kudibal tilbyder tøj til både hverdagsbegivenheder og festlige anledninger, så hvad end du skal afsted på arbejde eller en tur i byen med veninderne, så kan du trygt regne med, at du kommer til at se blændende ud. Det er nemlig nemt at skrue op eller ned for volumen ved enten at hoppe i et par sneakers eller stiletter, og så er det også meget afgørende, hvilke accessories du sætter til. På den måde kan du helt selv bestemme, hvor meget.

Klæd dig på i Dea Kudibal

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos Laura Thomsen er meget stolte af at kunne præsentere Dea Kudibal blandt vores perlerække af enestående brands og designere. Her er det ikke svært at finde noget, man kan lide, og er du ligeså vild med brandet, som vi er, så kan du sikkert slet ikke få nok af de mange lækre styles. Når du shopper hos os, så kan du regne med at få dine varer leveret på kun 1-3 hverdage, og vidste du desuden, at vi tilbyder prismatch? Prismatch betyder, at du får din varer til den billigste pris, du kan finde både online og i fysiske butikker. Det er en service, vi er meget glade for at kunne tilbyde, og som vi ved, vores kunder sætter stor pris på. Hold dig derfor ikke tilbage her på siden, men gå på jagt efter nyt tøj, nye sko eller nye accessories. Du kan også kigge forbi vores outlet-/udsalgsside, hvis du er interesseret i at gøre et ekstra godt køb. Her er der masser af penge at spare, hvis bare du holder godt øje.