LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

ELISE GUG

Elise Gug – Dansk luksuriøst design i topklasse.

Hos Laura Thomsen er vi stolte forhandlere af den danske designer Elise Gug, der skaber elegant og luksuriøst modetøj til kvinder. Her i webshoppen finder du alle de eksklusive nyheder fra Elise Gug. For eksempel de populærer Elise Gug kjoler, der med små detaljer i det enkelte snit, giver hver kjole et særligt præg. Bukser og bluser fra Elise Gug kan sættes sammen i en uendelighed og giver dig mulighed for at skabe dit eget unikke udtryk. Til de kølige dage, kan du kombinere outfittet med en Elise Gug cardigan eller jakke.
Elise Gugs kollektioner produceres i Italien, på de mest anerkendte systuer. Kvalitet og design går hånd i hånd, hvorfor brandet har formået at ramme internationalt. Hendes eksklusive tøj er fremstillet til den elegante kvinde, der ønsker et moderne udtryk i klassisk stil. I vores online shop har vi løbende udsalg og gode tilbud, til dig der ønsker Elise Gug design til rigtig gode priser.

-75%
Original price was: 2.000,00 DKK.Current price is: 500,00 DKK.
-75%
-75%
Original price was: 3.480,00 DKK.Current price is: 870,00 DKK.
-75%
-75%
Original price was: 1.900,00 DKK.Current price is: 475,00 DKK.
-75%
-75%
Original price was: 2.600,00 DKK.Current price is: 650,00 DKK.
-75%
-75%
Original price was: 2.400,00 DKK.Current price is: 600,00 DKK.
-75%
-75%
Original price was: 4.600,00 DKK.Current price is: 1.150,00 DKK.
-75%
-75%
Original price was: 1.400,00 DKK.Current price is: 350,00 DKK.
-75%
-75%
Original price was: 1.400,00 DKK.Current price is: 350,00 DKK.
-75%

Elise Gug - Dansk design, italiensk kvalitet

Elise Gug er indbegrebet af dansk design, når det er bedst. Det populære tøjmærke har fokus på høj kvalitet og er kun udført i de mest eksklusive materialer. Om du foretrækker den klassiske stil eller den moderne af slagsen, så får du begge dele her. Tøjet fra Elise Gug blander nemlig begge dele sammen. Det giver dig tidløst design med et moderne twist.

Det populære brand åbnede sin første konceptbutik i København i 20210. Med en italiensk kærlighed for elegance består tøjet hos Elise Gug kun af de fineste italienske tekstiler. I dag bliver mærkets brede sortiment solgt i mere end 80 butikker over hele verden. Designeren har også vundet adskillige priser for det moderigtige, unikke look. Du kan med andre ord trygt forvente mode af høj standard, som vil komplimentere din krop. Det er dansk design, som din garderobe fortjener.

Alt fra elegant 50’er kjole til velsiddende nederdel

Hos Laura Thomsen Luxury finder du et bredt sortiment fra det danske modebrand for enhver smag. Ønsker du for eksempel en elegant 50’er kjole, de moderne blazer-kjoler eller måske en velsiddende, designer-nederdel? Med Elise Gug ved din side er du garanteret æstetisk, stilrent og klassisk modetøj for kvinder.

Elise Gug er til den elegante kvinde, der ønsker et moderne udtryk i klassisk stil. Den gode kvalitet stopper dog ikke her. Besøger du resten af vores moderne tøj og pæne accessories, så kan du fuldende dit look. Hvad end det er på arbejdet, til en sommerfest eller mens du drikker en cocktail med veninderne. Vi har et væld af forskellige kollektioner i smukke farver, gode størrelser og lækre designs for alle kvinder.

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje? Tøv ikke med kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores flotte dametøjsforretning i Silkeborg. Vi ønsker, at du føler dig tryg og godt tilfreds hos os. Derfor hjælper vi dig gerne. Hvad enten du handler i butikken eller i vores webshop.