LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Just Cavalli

Just Cavalli

Det italienske tøjmærke Just Cavalli tager dig med ind i en verden, hvor eksotiske motiver og flotte farver dominerer, og hvor tankerne straks rettes mod sommer og varmere himmelstrøg. Bag Just Cavalli står den anerkendte Fashion designer Roberto Cavalli, der også er stifter af high-end mærket af samme navn – Roberto Cavalli. Just Cavalli er derfor et lillesøstermærke til Roberto Cavalli og skabt med visionen om at række ud til ungdommen. Cavalli har således en lang og flot karrierer bag sig, og han kunne sågar allerede tidligt i sin karriere patentere sine egne metoder indenfor læder- og tekstilprint. Print i eksotiske temaer er derfor også den gennemgående røde tråd i hele Cavallis modeimperium, der også dækker over yderligere 5 søsterbrands.

Køb Just Cavalli tøj hos Laura Thomsen Luxury

Hos Laura Thomsen Luxury har vi samlet et fint udvalg af kjoler, bukser og bluser fra Just Cavalli, der taler til dig, som slet ikke kan få nok af lækre farver og flotte sommerprints. Just Cavalli er tøj i bedste kvalitet, der samtidigt hitter år på år til sommerens festlige og lyse nætter. Her på siden finder du blandt andet lækre kjoler i flotte farver, der med fordel kan styles med et par simple stiletter eller sneakers for at sætte fokus på kjolens mange detaljer. Derudover har vi også et bredt udvalg af fine bluser, toppe og T-shirts, der både kan bruges på en aften ude eller udenover din bikini på vej til stranden. Bluserne kan styles sammen med de lækre bukser og nederdele fra Just Cavalli, der både fås med print og farverige udtryk samt i mere simple designs. Dermed har du både mulighed for at dæmpe dit outfit eller skrue helt op for farver og print, når du kombinerer tøjet fra Just Cavalli.

-50%
Original price was: 1.700,00 DKK.Current price is: 850,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 1.700,00 DKK.Current price is: 850,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.100,00 DKK.Current price is: 1.050,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.800,00 DKK.Current price is: 1.400,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.900,00 DKK.Current price is: 1.450,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.500,00 DKK.Current price is: 1.250,00 DKK.
-50%

Køb din Just Cavalli kjole til forårets begivenheder

Vinterens kulde er måske ikke opløftende, men med udsigt til forårets og sommerens begivenheder er det alligevel svært at dy sig for lækre sommerkjoler i flot blomsterprint. Med Just Cavallis flotte kjoler kan du gå foråret og sommeren i møde i et outfit, der skriger sommer og emmer af god stemning. Samtidigt er du også sikret et lækkert look til sommerens bryllupper og gode fester. Det gode ved Just Cavallis kjoler er desuden, at du kan bruge dem til enhver begivenhed ved blot at tilføje passende accessoires. Skal du bruge kjolen til et bryllup, hvor du har lyst til at dresse ekstra meget op, kan du tilføje et far farverige stiletter i matchende farve med kjolen, eller tilføje lidt lir i form af et par store statement øreringe. Har du i stedet planer om at bruge din Just Cavalli kjole på arbejde, kan du style kjolen med et par sneakers i sporty stil.

Køb Just Cavalli lige her

Her på siden har vi samlet et lækkert udvalg af kjoler, bukser og bluser fra Just Cavalli. Find dit yndlingsitem fra Just Cavalli lige nu og bestil hos Laura Thomsen Luxury. Vi afsender din bestilling gratis og tilbyder 1 års returret. Derudover kan du forvente at modtage din vare allerede næste hverdag, hvis varen er købt mandag-fredag før kl. 11.