LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Balmain

Går du op i mode og kvalitetsprodukter? Så kender du helt sikkert BALMAIN. Det franske modehus, som er populært hos alt lige fra kendisser til modeinteresserede. Men måske ved du ikke, at BALMAIN ikke blot er haute couture i bedste Paris-stil.

Her på siden har vi nemlig samlet et bredt udvalg af BALMAIN hårprodukter – og man må sige, at kvaliteten fra tøjet er fulgt med. Der er nemlig tale om produkter, som efterlader dit hår velplejet og lækkert, og som samtidig giver dig mulighed for at kreere look efter look.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

BALMAIN – et modehus med en rig arv

BALMAIN blev grundlagt tilbage i 1945 af Pierre Balmain. Han var en af de første designere til at genoplive Paris’ modeindustri efter Anden Verdenskrig. Han var kendt for at skabe elegante og sofistikerede designs, der kombinerede luksus og feminitet. BALMAIN blev lynhurtigt synonym for glamour og elegance, og hans kreationer blev båret af nogle af de mest indflydelsesrige kvinder i verden på det tidspunkt. 

Et lækkert bad med BALMAIN shampoo

Med tiden har BALMAIN altså udviklet produktporteføljen med blandt andet hårprodukter, som kan give dig en vaskeægte følelse af at være i salon på dit eget badeværelse. Du finder et væld af plejeprodukter til håret og stylingprodukter, som sætter prikken over i’et. Men vi tør godt påstå, at noget af det allervigtigste, i din hårrutine, er en god shampoo! Og hvilken bør du så vælge?

  • BALMAIN Moisturizing Shampoo – når håret mangler fugt og næring
  • BALMAIN Volume Shampoo – når håret mangler fylde og tekstur
  • BALMAIN Revitalizing Shampoo – når hårstrukturen trænger til en blid genopbygning
  • BALMAIN Illuminating Shampoo – når den lyse hårfarve skal friskes op
  • BALMAIN Dry Shampoo – når du ønsker at springe en hårvask over

Sæt håret med et hårspænde fra BALMAIN

Udvalget hos Laura Thomsen rummer ikke kun hårprodukter, men også elegante hårspænder i god kvalitet. Her får du forskellige varianter, som giver dig mulighed for at få håret væk ved lynhurtigt at sætte det stilfuldt op. 

Med et hårspænde fra BALMAIN får du et utal af stylingmuligheder, uanset om det er hele håret, der skal sættes op eller kun en del af det. Når du har valgt dit yndlingsdesign, kan du bruge lang tid på at eksperimentere med frisurer foran spejlet. 

Der er ingen tvivl om, at du får lækre kvalitetsprodukter fra BALMAIN – og hos Laura Thomsen kan du købe din nye hudplejerutine hjem allerede i dag. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.