LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

HUDSON

Hudson jeans

Hudson er ubesværet i sin stil, ungdommelig i sin tankegang og moderne i udførelsen. Derudover har de en oprørsk holdning til design, og med deres jeans har de formået at skabe unikke jeans-design, der oser af attitude. Hudson skubber grænser inden for deres felt med deres sublime håndværk og øje for design. Brandet er ikke defineret af, hvad de drømmer om, men derimod af hvad de gør. Drevet af ungdommelig optimisme og et åbent sind har Hudson bygget deres liv omkring ideen om, at alt er muligt, og at deres potentiale er ubegrænset.

Hudson skaber udsøgte og eksklusive jeans til stilbevidste kvinder, men der er dog ikke bare tale om jeans. Der er tale om eksklusive design helt ud til fingerspidserne, og når du hopper i et par Hudson jeans, iklæder du dig et par smukke og slidstærke jeans, der forhåbentlig kan blive en fast del af garderoben mange år frem. Dyk ned i vores skønne udvalg af Hudson jeans, eller i vores store udvalg af jeans fra et væld af andre eksklusive brands, og find netop dét par, der mangler i din garderobe – og som kan give den et eksklusivt løft.

Manden bag Hudson er progressiv og nytænkende

Bag Hudson står Peter Kim, som grundlagde brandet i 2002. Nogle vil måske mene, at Peter Kim ikke ligner den typiske iværksætter, men hvordan ser den typiske iværksætter egentlig ud? Peter Kim er en koreansk-amerikansk fyr, hvis arme er dækket med tatoveringer. Han er surfer, selvudnævnt karaoke-mester og et L.A.-barn fanget i en mands krop – ganske enkelt excentrisk og nytænkende.

Peter Kim bryder med normer og tør udfordre gængse opfattelser. Dette fører han også med over i sin designtilgang, der gang på gang bryder status-quo, og hvor dynamik samt en konstant søgen efter forandring fylder på tværs af kollektioner og kreationer. Peter Kim er ikke blot blevet hædret med adskillige priser for sit engagement i samfundstjeneste og opsøgende arbejde gennem forskellige velgørenhedsorganisationer. Han er derimod også blevet hyldet for sine eksklusive jeans-kreationer, der har taget verden med storm.

Hudson jeans - kvalitet, pasform og holdbarhed er i fokus

Hudson jeans bliver udelukkende designet med fokus på kvalitet, pasform og holdbarhed, og i især USA er de et anerkendt og populært brand blandt både mænd og kvinder. Hudson jeans er blandt andet blevet spottet på store stjerner som Devon Windsor, Chanel Iman og Kylie Jenner. Til trods for, at Hudson endnu ikke er særligt udbredt i Danmark, er der altså tale om et eftertragtet og eksklusivt brand med fingeren på pulsen. Brandet har nogle af de mest talentfulde design- og produktteams inden for branchen, og de arbejder konstant med at skabe nye og innovative produktideer fra deres base i L.A. i Californien. Hudson har et stærkt designteam bestående af dygtige og kreative designere fra hele verden, og derfor bliver brandet også betragtet som en førende spiller og markedsleder inden for premium denim. Udover at skabe lækre jeans-design, som både mænd og kvinder forelsker sig i på verdensplan, skaber de også jeans med behagelige pasformer og i kvalitetsmaterialer, der sikrer en eminent holdbarhed.

Hudson jeans - til dig, der elsker design og denim

Har du også en forkærlighed for rå denim styles? I så fald vil du med garanti forelske dig i Hudsons jeans-univers. Hudson byder på et væld af populære basismodeller i deres kollektioner, som går igen sæson efter sæson. Det gør det muligt for dig at få fat i dine yndlings-jeans nemt og enkelt, når de på et tidspunkt bliver for slidte og forvaskede. Når det så er sagt, er denim et materiale, der godt kan tåle at blive brugt igen og igen, da det blot får et mere råt og slidt udseende, hvilket faktisk tiltaler mange. Udover at skabe jeans-klassikere, som er en fast del af sortimentet, skaber de også nye modeller i spændende denim-farver og -materialer. Du kan blandt andet finde et par jeans med militærprint, et par sorte skinny jeans prydet med metalstjerner på begge sider af buksebenene samt jeans med afklippede bukseben, hvilket giver et råt og upoleret look. Hos Hudson finder du jeans til enhver anledning og garderobe, og når først du er hoppet i et par Hudson jeans, ender du måske ikke med at ville gå i andet. De er nemlig kompromisløse, når det kommer til deres høje kvalitet, flotte design og skønne pasformer.

Hudson designer alle typer jeans til kvinder

Amerikanske Hudson designer et væld af forskellige typer jeans, og du finder både skinny jeans, super skinny jeans, boyfriend jeans, bootcut jeans, flared jeans og cropped jeans. Derudover skaber de både høj- og lavtaljede jeans, og alt i alt er der mulighed for at finde et par jeans, der matcher dine præferencer, din garderobe og din figur. Hop i et par cropped jeans i forårs- og sommermånederne, og kombiner dem med et par lækre sko eller sandaler for et edgy look, eller lad et par super skinny jeans i sort akkompagnere dig på arbejde, studie, til hverdag og fest - ganske enkelt alle steder. Super skinny jeans er et musthave i garderoben hos de fleste, da de kan redde dig ud af selv den værste tøjkrise.

Shop eksklusive Hudson jeans online hos Laura Thomsen

Hos Laura Thomsen finder du et skønt udvalg af lækre jeans fra Hudson, som sæson efter sæson både leverer vaskeægte klassikere samt jeans, der afspejler nyeste trends og tendenser. Med Hudson jeans i garderoben er du garanteret jeans fra et brand, som har fingeren på pulsen, og som både forbliver tro overfor deres egen design-identitet, samtidig med de skæver til tendenserne i det internationale modebillede. Hudson er anerkendt for deres smigrende pasformer og progressive, fashion-forward styling af høj kvalitet, som iklæder mænd og kvinder over hele verden i udsøgte jeans-kreationer. Brandet er med til at sætte standarden for premium denim globalt uden at gå på kompromis med deres rock’n’roll-rødder, hvilket gør brandet til en ener. Når du handler Hudson jeans og andre luksuriøse styles hos Laura Thomsen, får du gratis fragt på alle ordrer uden rabat samt lynlevering. Vi ønsker nemlig, du kan få fingrene i dine nye, smukke styles hurtigst muligt. Udover at tilbyde lynlevering og gratis fragt tilbyder vi også prismatch, hvilket vil sige, at finder du Hudson jeans til en bedre pris et andet sted, matcher vi denne pris - dog ikke på udsalgsvarer.