LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

FINE Copenhagen

Fine Copenhagen

Det kan være svært at finde et modebrand, som formår at kombinere et moderne design med et både råt og feminint look. Men alt dette, og meget mere, får du fra Fine Copenhagen. Det eksklusive tøj er for dig, der elsker luksus og høj kvalitet og ikke går på kompromis med stærke og langtidsholdbare materialer. Her på siden kan du finde et stort udvalg af tøj fra nogle af Fine Copenhagens bedste kollektioner.

-60%
Original price was: 895,00 DKK.Current price is: 358,00 DKK.
-60%
-50%
Original price was: 1.395,00 DKK.Current price is: 697,50 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 1.495,00 DKK.Current price is: 747,50 DKK.
-50%

Fuldend din garderobe med tøj fra Fine Copenhagen 

Her hos Laura Thomsen Luxury kan du finde masser af skønne items, som kan fuldende din garderobe, samt være et go-to når du skal på arbejde, til fin middag eller familiefødselsdag. Alle produkter i dette modeunivers er skabt med unikke detaljer, som er inspireret af naturen. Desuden skal hver enkelt stykke tøj bringe det bedste frem i kvinden, der bærer det. 


Du kan nemt skille dig ud fra mængden ved at spendere lidt ekstra på eksempelvis vores:


  • Skjorter

  • Blazere

  • Bukser

  • Kjoler

Fine Copenhagen: Et skud der vokser sig større og større

Fine Copenhagen blev grundlagt i 2008 og er i dag placeret i Allerød. De er hurtigt vokset fra at være et lokalt brand til at operere i flere forskellige lande i Europa. Selvom de især er kendte for deres signaturbukser samt produkter i læder, så har de også ret stor succes med de kollektioner, der indeholder masser af farver og prints, og ikke mindst deres accessories. 


Mange af kollektionerne er også inspireret af rejser rundt omkring i verden, hvilket afspejles i produkternes udseende og detaljer. Og det er særligt disse verdensdesigns, der er med til at gøre tøjet fra Fine Copenhagen unikt og populært.

Leder du efter andre luksuriøse brands?

Er du på udkig efter andre unikke danske modebrands? Så kan du med fordel tage et kig på populære mærker som Sand Copenhagen og Ilse Jacobsen, der begge har været på danskernes læber i årtier. 


Har du spørgsmål til Fine Copenhagen?

Hvis du har spørgsmål til produkterne fra Fine Copenhagen eller har brug for hjælp til bestilling, levering eller andet, så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller via e-mail. 


Er du nærheden af Silkeborg? Og kunne du godt tænke dig at prøve vores tøj eller accessories på først, inden du køber dem? Så kig forbi vores lille hyggelige butik i Søndergade. Her står vores medarbejdere klar til at betjene dig med et stort smil og god rådgivning, så du kommer hjem med det helt rigtige. 

Bliv en del af VIP-klubben

Hos Laura Thomsen Luxury sørger vi for at holde vores trofaste kunder opdaterede på de nyeste trends og nyheder samt at sende eksklusive tilbud. Hvis det lyder tiltalende, så tilmeld dig vores nyhedsmail lige her, og bliv en del af VIP-klubben.