Om Laura Thomsen Luxury

Hos Laura Thomsen Luxury finder du designertøj fra nogle af de største modehuse verden over.

Vi er konstant opdateret på trends og tendenser, hvilket afspejles i vores nøje udvalgte kollektioner. Vores kollektionsudvalg er fra internationale og danske modehuse og fremvises i vores eksklusive tøjbutik i Silkeborg.

Hos Laura Thomsen Luxury tilbyder vi et komplet udvalg, så du trygt kan blande de forskellige brands og på den måde opnå dit helt eget personlige look, hvad enten du klæder dig til hverdag eller den mere specielle lejlighed.

I vores flotte dametøjsforretning i Silkeborg på Søndergade, kan du se og prøve det luksuriøse modetøj, inden du køber dine nye musthaves med hjem.

Har du ikke mulighed for at shoppe dametøj i Silkeborgs hyggelige gågader, kan du finde alle vores styles i webshoppen, som altid er opdateret.

Du vil altid føle dig i trygge hænder, hvad enten du handler i butikken eller i vores webshop på www.laurathomsen.com, hvor vi har lyn-leverring, prisgaranti og prismatch, og som den eneste webshop i Danmark for kvindetøj,  1 års returret.

Vi er derfor manges førstevalg, og stolte over at også mange celebrities handler deres designertøj hos os, heriblandt Danmarks ubetinget største modeblogger og model Mascha Vang.

Har du husket at tilmelde dig vores pointklub, hvor du opsparer point der kan indløses ved køb.

Velkommen hos Laura Thomsen Luxury

Meget mere luksus….

Køb online med fordele

Hos Laura Thomsen Luxury tilbyder vi prismatch og prisgaranti på hele vores sortiment, og som den eneste forhandler af designertøj 1 års returret.

Vi vil ikke bare være din, og Danmarks bedste tøjbutik, vi vil også sørge for, at du altid får de bedste priser og muligheder.