Om Laura Thomsen Luxury

Velkommen til Laura Thomsen Luxury. Her på webshoppen finder du et stort udvalg af designertøj, accessories, beauty og boligprodukter fra nogle af de største modehuse verden over – som eksempelvis Polo Ralph Lauren, Boss og Marc Jacobs samt en masse  unikke danske modebrands. 

 

Uanset om du er til den enkle, skandinaviske stil, eller om du elsker mønstre og farver, så kan du med garanti finde luksus lige efter dit hjerte her. Vi udvælger tøj ud fra tidens trends, så du kan være med på moden, og de mere tidløse kollektioner, så du kan beholde dit tøj i årevis. 

 

Udforsk Laura Thomsen Luxury

Hos Laura Thomsen tilbyder vi et komplet udvalg af tøj, så du trygt kan blande de forskellige brands, som du har lyst til, og på den måde opnå dit helt eget personlige look. Bland for eksempel vores:

 

  • Kjoler og nederdele
  • Bukser og jeans
  • Toppe og bluser
  • Jakker og blazere
  • Sko og støvler
  • Og meget mere

 

En del af tøjet er designet med simplicitet og tidløshed for øje, så du kan klæde dig på til både hverdag og festlige lejligheder. Vi er derfor manges førstevalg, og stolte over at også mange celebrities handler deres designertøj hos os – heriblandt Danmarks ubetinget største modeblogger og model, Mascha Vang.

 

Besøg os på Navervej 4, Silkeborg

Hos Laura Thomsen Luxury er vi også altid opdateret på de nyeste trends og tendenser, hvilket afspejles i vores nøje udvalgte kollektioner. Disse kollektioner fra de danske og internationale modehuse fremvises i vores eksklusive dametøjsforretning i Silkeborg, så du kan prøve det luksuriøse modetøj, inden du køber dine nye musthaves med hjem.

 

Har du ikke mulighed for at shoppe dametøj i Silkeborgs hyggelige gågader, så kan du heldigvis finde alle vores styles her i webshoppen, som altid er opdateret.

 

Shop med fordele hos Laura Thomsen Luxury

Du vil altid føle dig i trygge hænder, hvad enten du handler i butikken eller her i vores webshop. Vi har desuden en masse fordele som lyn-levering, prisgaranti og prismatch, og som den eneste webshop i Danmark for kvindetøj, 1 års returret. 

 

Hvis du elsker en god handel, så bør du løbende holde øje med vores udsalgsside. Her kan du måske være heldig at finde den jakke eller kjole, du længe har ønsket dig men ikke haft råd til. 

 

Tilmeld dig pointklub og nyhedsmail

Har du husket at tilmelde dig vores pointklub, hvor du optjener point, der kan indløses ved dit køb? Når du optjener point, udløber de heldigvis ikke, så du kan bruge dem når som helst på alle varer i vores webshop.

 

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på trends, nyheder og eksklusive tilbud, så kan du  tilmelde dig vores nyhedsmail og blive en del af vores VIP-klub.