LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

WOLFORD

Wolford strømpebukser

Hos Laura Thomsen Luxury er vi helt enige om, at vinteren ikke skal holde os tilbage fra fortsat at hoppe i fine kjoler og nederdele. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde det bedste udvalg af kvalitetsstrømpebukser til dig, der også gerne vil forlænge brugen af din sommergarderobe. Med et par gode kvalitetsstrømpebukser fra Wolford kan du trygt iføre dig din yndlingskjole uden at være nervøs for, at strømpebukserne løber. Wolford er nemlig kendt for at lave strømpebukser i fantastiske materialer, der både garanterer den bedste komfort og samtidig er utroligt modstandsdygtigt overfor hverdagsslid. Wolford taler særligt til dig, der aldrig finder dig ordentligt til rette i et par strømpebukser enten pga. faren for at de går i stykker, eller fordi pasformen ikke er i orden. Wolford strømpebukser er nemlig ikke blot uovertruffen i kvalitet, men de har samtidigt et fit, der følger din egen kropsstruktur. Det er utroligt ubehageligt, når strømpebukser giver hængerøv, eller når kanten ruller ned over maven. Wolford strømpebukserne vil i modsætning give dig følelsen af, at du slet ikke har strømpebukser på.

Historien om Wolford

Det østrigske brand Wolford blev grundlagt tilbage i 1949, hvor kvinderne fortsat tyede til lange nylonstrømper og hofteholdere. Men i takt med at lårkorte kjoler og nederdele blev populære, opstod der et behov for at erstatte de vovede nylonstrømper med hofteholdere, der medførte risiko for udkig til pigernes bare lår. Wolford var således også blandt de første brands, der kunne tilbyde nylonstrømpebukser, som vi kender dem i dag. Wolford er i dag blandt de førende brands indenfor lingeri og strømper, hvilket i høj grad skyldes deres kompromisløse koncept. Hele Wolfords produktion sker i henhold til de højeste miljøkrav indenfor tekstilbranchen, og brandet har ligeledes stort fokus på at kunne levere bæredygtige og langtidsholdbare produkter. Konceptet bliver overholdt gennem yderst grundige valg af materialer og omhyggelig kontrol af varerne, der sikrer, at alle varer lever op til brandets standarder.

-30%
-30%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%

Kvalitet fra Wolford

Her på siden finder du vores brede sortiment af Wolford strømpebukser, strømper og leggins, der vil give dig lysten til at hoppe i kjoler og nederdele hele året rundt. Strømpebukserne fra Wolford fås i mange forskellige modeller, farver og tætheder, så du med garanti kan finde et par, der falder i lige netop din smag. Strømpebuksernes tæthed eller densitet måles i Denier, og målet angiver altså, hvor tætvævet materialer er. Vævningen har først og fremmest betydning for, hvor gennemsigtige strømpebukserne er. Samtidigt har tætheden selvfølgelig også betydning for, hvor varme strømpebukserne er. Der kan derfor være pointe i at vælge et par strømpebukser med en høj Denier, hvis du skal bruge strømpebukserne på en kold vinterdag. Omvendt kan du med fordel vælge strømpebukser med en lav tæthed og Denier, hvis du gerne vil opnå et mere neutralt og gennemsigtigt look. Helt overordnet skal du gå efter strømpebukser med op til 30 Denier, hvis du går efter et gennemsigtigt look, og strømpebukser med over 30 denier hvis du går efter mørkere og varmere strømpebukser. Alle strømpebukser fra Wolford har helt fantastiske pasformer. Strømpebukserne er således meget højtaljede, og de vil derfor ikke komme til at rulle helt ned til hofterne. Nogle af strømpebukserne har ovenikøbet en elastikkant i taljen, som ikke kan ses igennem tøjet – helt perfekt, hvis du vil være helt sikker på, at strømpebukserne aldrig ruller ned. Derudover giver alle Wolford støtte de helt rette steder, så du for alvor kan fremhæve din figur fra sin fineste side. Hvis du sjældent føler dig tilpas i tætsiddende tøj, så fås Wolford strømpebukserne faktisk også i modeller, der sikrer ekstra cirkulation i benene. Den forbedrede cirkulation forhindrer, at dine ben hæver op, hvis du har tendens til at sidde meget ned i løbet af dagen.

Wolford strømpebukserne som statement

De senere år har strømpebukser ikke blot fungeret som praktisk undertøj, der sikrer, at du kan holde varmen bedre. Faktisk er strømpebukser også gået hen og er blevet en modegenstand, der kan være med til at pifte dit outfit op. Strømpebukser kommer derfor i mange farver og mønstre, ligesom vores udvalg her på siden fint illustrerer. Strømpebukser med et flot mønster kan være den perfekte tilføjelse under en meget simpel kjole. Vælg eksempelvis et par strømpebukser med fiskenet mønster, som vil udmærke sig under den lille sorte kjole. Vil du i stedet holde det simpelt med få detaljer, så kan du med fordel vælge et par strømpebukser med bagsøm. Denne type strømpebukser med bagsøm er utroligt feminine med den enkle, men smukke detalje bagtil. Derudover vil bagsømmet også få dine ben til at se smallere ud, da det får øjnene til at fokusere på det smalle søm.

Køb Wolford strømpebukser og Wolford leggins lige her

Hos Laura Thomsen Luxury tilbyder vi lækre strømpebukser og Leggins fra Wolford. Med et par strømpebukser fra Wolford bliver du klar til at hoppe i kjolen året rundt, og du får samtidigt et par strømpebukser, der kan holde i mange år frem.