LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Wolford

Wolford er et østrigsk brand, der blev grundlagt tilbage i 1949. De var nogle af de første i verden til at præsentere nylonstrømpen, der i dag er en meget fast del af enhver kvindes klædeskab. Omkring 20 år senere begyndte Wolford at udvide kollektionen til også at omfatte tøj, badetøj og undertøj. Brandet er yderst omhyggelige med valget af materialer, og her er det især mongolsk kashmir, egyptisk bomuld og franske blonder der dominerer, og er et stærkt symbol på, at Wolford ikke går på kompromis. Der er også fokus på miljøet hos Wolford, hvor alt tøj er produceret i en høj, bæredygtig kvalitet, og der sættes en ære i at opfylde de højeste miljøkrav inden for tekstilbranchen. Wolfords kvalitetskontrol foregår af ansat personale, og hvert produkt kontrolleres omhyggeligt inden distribution. Herfra finder du derfor lingeri på et niveau, der ikke tåler sammenligning med noget andet i verden.

Eksklusive Wolford-strømper og -strømpebukser

Wolford er kendt for deres design af strømper og strømpebukser, og med god grund. Her finder du nemlig nogle fantastiske materialer, der er utroligt behagelige at have på, selv i mange timer ad gangen. Det er ikke alle kvinder, der bryder sig om at have strømpebukser på, og er du en af dem, der endnu ikke har fundet det perfekte par, så sæt din lid til Wolford. Her finder du en pasform, der er så behagelig, at du nærmest ikke kan mærke, du har dem på. Wolford-strømpebukser findes i et væld af designs, hvad end du ønsker de skal være helt gennemsigtige, helt sorte eller lige midt imellem. Derudover laver de strømpebukser, der giver støtte forskellige steder på kroppen alt efter, hvad du har behov for. Det samme kan helt sikkert siges om Wolford-strømper. Her finder du både lange og korte modeller, men uanset hvilket par, du står og mangler, så kan du regne med strømper i en eksklusiv kvalitet, som du kan genbruge igen og igen uden at kvaliteten ændrer sig.

Wolford hos Laura Thomsen

Her på siden finder du vores store udvalg af lækre Wolford-strømper, strømpebukser samt andre produkter inden for legwear og bodywear. Er du til strømpebukser med fantastisk pasform eller luksuriøst undertøj som bodystocking og toppe, skal du gå efter Wolford. Wolfrods produkter udføres i elegante, klassiske designs, med et moderne islæt. Når du ifører dig strømper eller undertøj herfra, så er der ingen tvivl om, at dine feminine sider i høj grad bliver fremhævet. Som seriøse forhandlere af Wolford i Danmark, ønsker vi at gøre det nemt for dig at få adgang til eksklusivt luksuswear. Vi har derfor et bredt udvalg af lækre nylonstrømper, selvsiddende knæstrømper, moderne ankelstrømper, behageligt shapewear og enkelt, stilrent undertøj. Og vi giver prismatch på hele vores webshop, i forhold til alle andre butikker – både fysiske og online. Skal du til en særlig begivenhed som fx et bryllup, hvor du har fundet en helt speciel kjole til anledningen, så gælder det om at have styr på alle detaljerne helt ned til undertøjet og strømpebukserne. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at du ser godt ud – det er mindst lige så vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Her kan du trygt stole på, at Wolford gør sin opgave til perfektion, så dyk ned i vores udvalg her på siden i dag og find dine favoritter.

Find de bedste brands hos os

Uanset om du mangler nye strømpebukser, tøj, sko eller accessories, så kan du finde et bred vifte af store og anerkendte kvalitetsbrands her. Det er utrolig nemt at shoppe hos os, for her får du altid dine varer leveret i løbet af kun 1-3 hverdage. Samtidig tilbyder vi prismatch, så du kan være sikker på, at få dine varer til markedets skarpeste pris. Det kan også være, du er gået på udsalgsjagt, og i den forbindelse kan vi glæde dig med, at vi har dedikeret en hel side til outlet/udsalg. Det er her, du finder de allerbedste priser, og her er mange penge at spare. Køb fx en kjole eller en nederdel, som du kan have ud over dine nye Wolford-strømpebukser. Læn dig godt tilbage i sofaen og gå på udkig i vores store modeverden i dag. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, og vi glæder os til at se, hvad du vælger.