LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Philipp Plein

Philip Plein

De fleste forbinder nok Philipp Plein med brandets helt ekstravagante og overdrevne modeshows samt det karakteristiske krystalkranium, der år efter år har haft en helt speciel plads i kollektionerne fra Philipp Plein. Plein har formået at skabe et brand med udgangspunkt i det ekstra rå og rockede look, der i kombination med tøsede snit, glitter og flotte farver har fået stor succes på den internationale modescene. Samtidigt har Philipp Plein altså skabt en rød tråd gennem hele brandets historik, hvor rock and roll hele tiden har været inspiration, mens designene og kreativiteten blot er blevet vildere og vildere. Hele brandets koncept og bagtanker hviler derfor, ikke overraskende, på udtrykket ”More is More”. Konceptet ser vi dog ikke kun i de enkelte items, men faktisk i hele brandets fremtoning. Philipp Plein brandet er derfor helt uhyrligt gennemført, hvor både butikkerne, modeshowsne og modellernes påklædning er designet ned i mindste detalje og uden besparelser på hverken detaljer eller eksklusivitet.

Phillip Pleins historie

Philipp Plein er i dag verdenskendt for sin frontrolle i modebrandet af samme navn, men faktisk tog hans karriere indenfor modebranchen for alvor fart ved et tilfælde. Phillip Plein startede således sin karriere indenfor møbelindustrien, og med en voksende kundeliste fik Plein i 2003 æren af at designe en Champagne lounge for Moet & Chandon. I forbindelse med opgaven brugte Plein overskydende læder fra møblerne til at designe accessories, såsom pudder og tasker, som han dekorerede med krystal kranier. Derudover lavede han militærjakker med samme krystalkranier på bagsiden, der skulle pynte på hans tøjstativer i rustfrit stål. Det endte dog med, at det faktisk var jakkerne, der løb med opmærksomheden, og efterspørgslen efter jakkerne blev hurtigt stor. Plein så derfor et potential i sine egne tøjdesigns og de nye forretningsmuligheder, og Pleins karriere tog derfor en drastisk drejning. Derfra gik der kun et enkelt år før Philipp Pleins navn kunne findes på modescenen ved sit første modeshow i 2004. Spoler vi et par år frem frem til 2008 kunne han lancere sin første ready-to-wear couture kollektion. Siden 2004 har Phillipp Plein modtaget både nationale og internationale priser for sine designs, mens en stor skare af kendisser har taget imod det rå tøjbrand med kyshånd. Den tyske model Heidi Klum brugte således også Plein til at påklæde modellerne i tv-programmet Tysklands Næste Topmodel.

Style dine items fra Philipp Plein

På trods af at skandinavere kendetegnes ved at være utroligt glade for brands, der lever og ånder for udtrykket ”Less is More”, så kan Philipp Plein altså tilbyde noget helt særligt. Et item fra Phillipp Plein kan måske endda være med til at give din garderobe et friskt pust, eller give et simpelt outfit noget mere liv. I kombination med hinanden kan flere items fra Phillip Plein skabe et utroligt gennemført outfit, hvor det rockede udtryk får lov til at skinne igennem. Et gennemført outfit fra Philipp Plein er helt oplagt, hvis du elsker at kombinere print og forskellige rockede materialer med feminine snit og søde detaljer. Elsker du i stedet at lege med flere forskellige stilarter og tendenser indenfor mode, så kan du med fordel style en rå læderjakke fra Philipp Plein med en fin kjole og et par klassiske stiletter. Derudover kan du også vælge at hoppe i et lækkert habitsæt og bryde det formelle look med en Philipp Plein T-shirt. På den måde formår Plein, på trods af brandets rockede stil, at være et brand for alle. Du kan nemt dresse din Phillip Plein jakke, kjole eller bluse både op og ned, når du vælger dine accessories. Skal du bruge din kjole til hverdag, kan du med fordel style den med et par sporty sneakers, eller et par flade støvler. Tilføj desuden en simpel blazer hvis du vil opnå et mere formelt look. Er du i stedet ude efter det perfekte outfit til et bryllup, din næste bytur eller en fed sommerfest, så kan du dresse din Phillip kjole op med et par flotte stiletter og dine flotteste statementøreringe. Hvis du har brug for inspiration til et gennemført look, så kan du evt. få inspiration fra et af Philipp Pleins modeshows.

Philipp Plein sko

Philipp Plein designer udover sine overdådige tøjkollektioner også flotte accessories, herunder tasker, sko, bælter og solbriller. Accessories er ikke desto mindre altid et perfekt køb, hvis du gerne vil sætte prikken over i’et i dit lækre outfit. Tag eksempelvis tasken, der ikke kun er praktisk, men også en yderst lækker detalje til dit look. Din taske kan nemlig være med til at understrege din personlige stil, mens den også kan være det perfekte touch, hvis du er tilbøjelig til at gå efter et simpelt tøjvalg. Du kan med fordel sætte tasken i fokus, hvis du vælger en farverig taske, eller en taske med nogle lækre detaljer. På den måde kan du sagtens skabe et fedt outfit, uden at hoppe i hverken kjole, farver eller noget yderst opsigtsvækkende tøj. De fleste kvinder kan nok også blive enige om, at der altid er plads til et par ekstra sko til samlingen. Hos Laura Thomsen Luxury er vi ligeledes enige om, at det næste par sko til samlingen meget vel kunne være et par Philipp Plein sneakers eller stiletter. Skoene fra Philipp Plein er både kreative og meget luksuriøse i udtrykket, og samtidigt har de samme rå udtryk som resten af brandet. Det karakteristiske kranie er således også at finde på både sneakers og stiletter, hvilket skaber en flot kontrast til det feminine. Stiletterne er udsmykket med krystalkraniet på hælen, og de får på den måde et helt unikt udtryk, der skiller sig ud fra mængden. Køb Philipp Plein hos Laura Thomsen Luxury Hos Laura Thomsen Luxury tilbyder vi tøj og accessories fra Philipp Plein til dig, der elsker tøj med vilde detaljer, eller dig, som er på udkig efter et item, der i den grad kan pifte dit næste outfit op. Find dit yndlingsitem fra Philip Plein her på siden eller besøg os i vores fysiske butik i Silkeborg, hvor vi står klar til at vejlede dig.