LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Ikonisk mode fra Karl Lagerfeld

Den exceptionelle modeskaber Karl Lagerfeld har skabt sit eget brand med tøj og tilbehør i helt unikke designs. Hos Laura Thomsen Luxury har vi det bedste fra Karl Lagerfelds enestående modeunivers, der er prydet af et væld af smukke detaljer som print, flæser og bånd. Helt karakteristisk for hans styles er evnen til at hæve almindelige hverdagsitems op på et niveau, der skriger eksklusivt design og god stil. Et niveau hvor selv en kedelig grå sweatshirt transformeres til et fedt statement-piece, der binder hele dit outfit sammen takket være smarte skrifttyper og ikoniske print af Lagerfeld selv og hans efterhånden velkendte kat Choupette, der altid er at finde ved hans side – uanset hvilken modedestination kursen er sat mod.

Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-20%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-35%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-35%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-30%
Tilbud
-40%
Tilbud
-40%
Tilbud
-40%
Tilbud
-40%

Manden bag tøjet

Hvad end Karl Lagerfeld designer, kan du forvente, at det har noget råt over sig i form af skrifttyper, nitter eller noget så simpelt som tøjets snit. Han formår nemlig at kombinere Paris-inspirerede styles med et skødesløst rock-chic look, der kan får enhver til at misunde hans evne til at fusionere det rå og feminine univers. Karl Lagerfeld-brandet inviterer dig altså til at møde manden bag designene. Han er et stort ikon i modebranchen og mener, at mode er en attitude mere, end det rent faktisk har med tøjdetaljer at gøre. Derfor er alt hvad Lagerfeld designer gennemsyret af hans syn på verden, som for dig heldigvis betyder, at du kan iføre dig den sande Karl Lagerfeld-attitude, når du klæder dig på om morgenen.

Skøn stil med Karl Lagerfeld

Med en bluse eller jakke fra Karl Lagerfeld kan du hurtigt gøre noget ekstra ud af garderoben og fremhæve dine feminine og rå sider på én og samme tid. Du kan eksempelvis sætte en af Lagerfelds mere rå styles såsom en læderjakke sammen med et par feminine bukser for et kontrastfuldt look. De mange forskellige sweatshirts og T-shirts med print kan kombineres med feminine nederdele eller smarte jeans og ankelstøvler for det perfekte rock-chic look, der går perfekt i spænd med Lagerfelds ånd. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for hvordan du kan style det lækre tøj. Lad dig forføre af manden med attitude og omfavn din indre rock-mama. Hos Laura Thomsen Luxury har vi nemlig hurtig levering og er altid opdateret på de nyeste styles, der giver dig rig mulighed for at finde dine favoritter her på siden.