LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

UTZON

Utzon – eksklusivt dansk design

På denne side finder du vores udvalg af flot og elegant tøj fra det danske mærke Utzon. Utzon-mærket har igennem mange generationer været forbundet med kvalitetsmaterialer i form af pels og skind. Siden 1990 har Pernille Utzon dog lagt betydelig vægt på etik i forbindelse med produktionen, så materialerne kommer fra dyr, som har haft et godt liv.

Luksus og elegance

Utzon-mærket emmer af både elegance og luksus, så du kan glæde dig over købet i mange år fremover. Uanset om du køber et par smarte Utzon-leggins eller en af de flotte pelsjakker, vil tøjet blive en fast del af garderoben, eftersom alle dele er tidløse og unikke. Takket være tøjets luksuskvalitet får tøjet et flot skær og en lang holdbarhed. Derfor kan du ligeledes med fordel se nærmere på vores udvalg af Utzon-tøj, hvis du er på udkig efter en gave til en, du holder af. Komfort er samtidig karakteristisk for tøjet fra Utzon. Alle dele er super behagelige at have på, og de flotte pelse vil give kroppen masser af varme i vinterkulden.

Skønne valg til vinteren

Hvis du savner en blød luksusvinterjakke, der samtidig stråler af elegance, gælder det om at kigge nærmere på vores udvalg af pelsjakker fra Utzon. Du finder både neutrale farver i form af mørke og brune nuancer, imens den røde farve ligeledes er en mulighed. Savner du ægte kvalitet i din nuværende garderobe, vil en flot silkekjole eller en mørk, elegant nederdel fra Utzon gøre underværker.

Med den hurtige levering på blot 1-3 hverdage modtager du ligeledes dit nye tøj fra Utzon i en fart, og du har altid mulighed for at sende varen tilbage, hvis du får fat på den forkerte størrelse. Du er samtidig mere end velkommen til at besøge vores butik i Silkeborg eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af tøj fra det danske luksusmærke.

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%