LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Spectrum

Specktrum pifter dit hjem op med smukt og personligt interiør

Vil du gerne have et hjem, der emmer af luksus, design og eksklusivitet, men som samtidig bevarer det personlige, detaljeorienterede og hyggelige? Så bør du tage et kig på Specktrums sortiment, der bugner af lækker brugskunst, designvarer og boliginteriør. Her hos Laura Thomsen kan du se sæsonens favoritter fra det danske mærke.


Specktrum er et dansk designbrand skabt af søstrene Anne og Kristina Laursen, og deres vision er at skabe luksus til hjemmet, som har fokus på personlige detaljer og et individuelt udtryk. Så er du til dansk design med de smukke skandinaviske linjer, er du kommet til det rette sted. Kollektionerne tæller blandt andet Specktrum vaser, lysestager, skåle, drikkeglas, cocktailglas med mere, så der er noget til alle lejligheder.


Du bestemmer selv, hvad du vil gøre med produkterne, men alle er de fremstillet af særdeles høj kvalitet, som passer ind i det moderne hjem. Du kan enten vælge flere elementer fra kollektionen, eller du kan nøjes med at udvælge nogle få. De er skabt til at passe sammen i stilen, men deres vinger kan sagtens bære dem i solo-format.


Specktrum glaskunst af højeste kaliber

Specktrums sortiment kredser om glaskunsten, og udvalget viser, hvordan enkelt og smukt glas kan give dit interiør et løft, som påvirker hele udtrykket. Tag for eksempel en Specktrum lysestage, som er et af mærkets flagskibe. Du kan få stagerne i forskellige varianter, men fælles er, at de dyrker det simple tilsat masser af detaljer, som gør dem til spændende og smukke skuestykker i hjemmet.


Der er flere Specktrum lysestager at vælge imellem, men se blandt andet nærmere på dem til fyrfadslys. Med en tidløs elegance lyser de op i mørket, og du kan vælge at bruge dem sammen eller hver for sig. Sammen danner de en æstetisk enestående enhed, der passer perfekt ind i det stilfulde hjem. Lad dem stå alene sammen og pryde. Når det levende lys begynder at brænde, giver flammen genskin i glasset, som via alle de små detaljer reflekterer lyset og danner smukke mønstre og former.


Du kan også anvende en Specktrum lysestage helt alene, hvor den bør være rummets midtpunkt. Her sender den romantisk og livgivende lys ud samtidig med, at stilen bliver holdt helt til den stramme side. Du kan med fordel også lave din egen lille skulptur, hvor du kombinerer stagen med blomsterdekorationer.


Lysestagerne kommer i forskellige farvenuancer, så du kan være sikker på at finde en, der passer til din stil og din indretning. Du kan style dem i det uendelige og efter personlighed og individuelle præferencer. Kun fantasien sætter grænser. Du vil opleve håndlavede produkter af meget høj kvalitet, og derfor kan hver model have et lidt forskelligt præg – men det er kun med til at understrege det personlige, som søstrene Laursen har som vision for deres design.


Specktrum gør dit hjem smukkere

Det er Specktrums vision at gøre dit hjem smukkere og mere stilfuldt. Der er mange gode grunde til at vælge fra sortimentet næste gang, du skal købe interiør til hjemmet, og det gælder både for feinschmeckeren og den mindre velbevandrede. Her er de væsentligste grunde:


 • Dansk kvalitetsbrand
 • Håndlavet design
 • Tidløs glaskunst
 • Funktionelt såvel som pyntende
 • Giver hjemmet unikke detaljer

Til hverdag og fest

En af de særlige sider ved Specktrums sortiment er, at der er valgmuligheder til både hverdag, fest og midt imellem. De fleste bruger forskellige former for glas i det daglige, så her vil du opleve at kunne få luksus til alle lejligheder. Til hverdag kan du for eksempel vælge en Specktrum vase, en skål eller et vandglas, men også her får du mere end blot et glasprodukt. Du vil opleve et fantastisk stilfuldt glas, der blander fantasi og innovation med det praktiske, hvor hver en tår vil vække flere sanser end blot at slukke tørsten.


Designet er markant, men dog stadig simpelt, og både dine hænder, der holder om glasset, og dine øjne, der ser æstetikken, vil blive berørt. Også her kan du vælge mellem forskellige farvenuancer, så produkterne passer til din egen personlige stil. Og du kan desuden tilpasse dem i forhold til dit outfit – bare en lille detalje som at matche dem med din kjole eller dine smykker.


Til festlige lejligheder kan du for alvor få hævet niveauet for stilfuldhed. Uanset om det gælder velkomstdrinken eller champagnen senere på aftenen, hvad vil så være smukkere end at kunne servere de boblende drikke i bedårende og opmærksomhedsvækkende cocktailglas? Lad dig fortrylle af den nærmest eventyrlige mundblæste glaskunst, der emmer af nostalgi og tidløshed på én gang. Og som en bonus kan du lade dem stå fremme, når der ikke er fest. De pynter yndigt i vitrineskabet eller som dekoration på bordet.


Specktrum hos Laura Thomsen

Hos Laura Thomsen har vi fingeren på pulsen, både hvad angår fashion til kroppen og indretning til hjemmet, og vi forhandler udelukkende brands, der lever op til de højeste standarder. Vi værner om de markante såvel som de mindre detaljer, der hæver niveauet, og derfor fører vi varer fra Specktrum såvel som andre kendte mærker. Det inkluderer for eksempel:


 • Balmain
 • Emporio Armani
 • Guess
 • Kenzo
 • LaLa Berlin
 • Marc Jacobs
 • Sand Copenhagen
 • Wolford

Du kan handle hos os ved at besøge vores velassorterede butik i Silkeborg, men du kan også bestille direkte her i webshoppen. Uanset om du møder fysisk op eller møder os online, står vi altid klar til at hjælpe dig – det gælder både, hvis du har spørgsmål til mode og brugskunst generelt eller til farver, størrelser, materialer med videre. Du kan med fordel tillige overveje at melde dig ind i vores Pointklub, hvor du kan få masser af fordele. Kontakt os endelig for spørgsmål. Vi glæder os til at handle med dig.