LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

NANUSHKA

Nanushka

Det ungarske brand Nanushka repræsenterer den fineste kombination af østlige og vestlige modetraditioner, hvor traditionelle snit på bedste vis fornyes i sammensætning med modige materialer og farver. Brandet hviler også netop på kulturmøder, rejser og et mix af stilarter, der tilsammen skaber et helt unikt og gennemført stilunivers. Nanushka er tilmed kendt for at lave tøjkollektioner med store kontraster i materiale- og farvevalg, hvor lyse og sarte pasteller får lov til at hånd i hånd med læderitems i kraftige og mørke farver. Hele Nanushka universet er på trods af de mange stilarter og kontraster utroligt minimalistisk i udtrykket, og netop derfor appellerer brandet særligt til den moderne, praktiske og feminine kvinde.

Historien om Nanushka

Siden lanceringen af Nanushka i 2006 har det ungarske brand lige så stille bevæget sig længere og længere ind på den internationale modescene – og med åbningen af den første butik i New York har Nanushka for alvor formået at markere sig som et førende og nytænkende modebrand. Det Budapest baserede brand blev grundlagt af Sandra Sandor kort tid efter, at hun dimitterede fra London College of Fashion. Hun tog således den hårde og usikre vej mod toppen af modeverdenen i modsætning til flere af sine medstuderende, som i stedet kom i praktik ved store modehuse. Hun har derfor blot sig selv at takke for, at hun i 2018 kunne debutere ved New York Fashion Week og dermed kunne sætte streg under brandets popularitet og aktualitet. Med den store anerkendelse brandet har opnået, er det dog svært at forestille sig, at det ikke er længere tid siden, at brandet kunne debutere ved en af verdens største Fashion Weeks.

-80%
-80%
-80%
-80%

Nanushka til den moderne kvinde

Nanushka har stort fokus på at tøj både er moderne og praktisk på en gang, hvorfor funktionalitet også er højt prioriteret, når Nanushka lancerer nye tøjkollektioner. Du vil derfor opleve at tøjet fra Nanushka både er utroligt stilfuldt, men samtidigt også designet til at blive brugt – og gerne i flere timer ad gangen. Dermed gør Nanushka også op med koncepterne bag andre store modehuse, der lægger større vægt på, at tøjet er opsigtsvækkende fremfor brugbart. Nanushka tager tilmed udgangspunkt i, at tøjet både skal fungere til aften- og dagsarrangementer. Hvert item er derfor designet med fokus på, at tøjet skal kunne styles på mange forskellige måder. Nanushkas kollektioner lægger særligt op til, at tøjet med fordel kan styles i lag-på-lag outfits, hvor items i flere forskellige farver og materialer kombineres. Lag-på-lag outfits er perfekte om vinteren, hvor man ellers kan fristes til at hoppe i den samme uldne sweater dag efter dag. Når du styler dit tøj i flere lag, har du nemlig mulighed for at forlænge din sommergarderobe, da sommerkjolen blot kan styles med en par cowboybukser underneden eller med en lækker sweater udenpå. Samtidigt har du mulighed for at bruge flere at dine yndlingsitems på en gang og give hvert item nyt liv, når du styler dem forskelligt. Når Nanushka viser sine kollektioner frem på catwalken er det også tydeligt, at tøjet netop skal være brugbart i mange forskellige anledninger. Kjolerne styles eksempelvis med både jakke og bukser eller helt alene for at sætte fokus på selve kjolen. En kortærmet kjole fra Nanushka kan eksempelvis styles med en langærmet bluse indenunder til hverdagsbrug eller alene med et par fine stiletter, hvis du skal bruge kjolen til fest. På den måde opfordrer brandet også til, at tøj skal være noget, der kan styles til at blive brugt i flere forskellige anledninger.

Kvalitet fra Nanushka

Det er ingen hemmelighed, at Nanushka virkelig værner om god og bæredygtig kvalitet. Brandet bliver desuden netop rost for at designe tøj i kunstig eller vegansk læder, der gør op med den stigmatisering, at kunstig læder er lig med dårlig kvalitet og kort holdbarhed. Derudover er frakkerne fra Nanushka designet i uld- og silkeblandinger - med en frakke fra Nanushka er du dermed både sikret beskyttelse mod kulden og en fantastisk blød kvalitet mod huden. Kombinationen af flot design, lækker kvalitet og funktionalitet er med stor garanti også netop det, der har lokket et hav af kendisser til at blive forelsket i Nanushkas modeunivers. De smukke klæder fra Nanushka er således spottet på helt store stjerne som Rihanna, Gigi Hadid, Margot Robbie og Charlize Theron.

Køb Nanushka hos Laura Thomsen Luxury

Hos Laura Thomsen Luxury har vi samlet et udvalg af de fine styles fra Nanushka til dig, der heller ikke kan få nok af brandets kreative og fantastiske modeunivers. Med et af vores fine items fra Nanushka kan du nemt og hurtigt skabe et stilfuldt outfit til både fest og hverdag. Hvis du i samme omgang er på udkig efter flotte accessories, der kan pifte dit outfit op, så kan du med fordel tage et kig lige her. Når du handler hos Laura Thomsen Luxury, kan du se frem til at modtage din bestilling i løbet af en til tre hverdage. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.