LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

BOTIQUE MOSCHINO

Boutique Moschino – Italiensk, excentrisk design

Gå på opdagelse i vores eksklusive udvalg af modetøj fra Boutique Moschino online. Hvert eneste produkt er et eksempel på italiensk omhu og med sine elegante snit og det feminine udtryk, rækker Boutique Moschino ud til kvinder i alle aldre.

Boutique Moschino er den legesyge lillesøster til Moschino – legesyg og chic design, der bare ikke ligner de andre. Stilen er gennemgående i begge brands, hvorfor de også er at finde i butikker verden over. Hos Laura Thomsen Luxury giver vi prisgaranti på alt Boutique Moschino design, både i webshoppen og butikken i Silkeborg.

-80%
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Original price was: 1.900,00 DKK.Current price is: 380,00 DKK.
-80%

Boutique Moschino - Elegant, excentrisk kvalitet

Elsker du også italiensk design? Det gør vi hvert fald hos Laura Thomsen Luxury. Derfor tilbyder vi flot og innovativt tøj fra eksklusive Boutique Moschino. Her får du elegant designertøj til kvinder, der er indbegrebet af kvalitet og lækre genistreger. Det er modetøj, som både kendisser og modeentusiaster bærer rundt på verden over.

Boutique Moschino er den legesyge lillesøster til Moschino fra 1983. I dag har mærket en bred vifte af lækre varer til dig, der kan lide høj kvalitet og det feminine udtryk. Det spænder fra flotte lædervarer, sko, parfume, tasker og tøj. Boutique Moschino er især kendte for deres interessante og specielle valg af mønstre, farver og print. Et fantastisk supplement til den grå garderobe, så du altid har elegant tøj til enhver begivenhed.

Gå på opdagelse i vores fine udvalg af lækkert design fra Boutique Moschino.

Italiensk design siden 1983

Det er over 35 år siden, at italienske Moschino blev stiftet i 1983 af Franco Moschino. Han blev hurtigt kendt for sin innovative, excentriske og farverige stil, da han havde et kritisk forhold til modebranchen i 1980’erne. Franco Moschino blev også kendt for sine yderliggående kampagner, som satte fokus på særlige problemstillinger.

I dag er Moschino et af de ældre og populære modebrands, som har en stor indflydelse i modebilledet. Siden 2008 har det italienske mærke også leveret børnekollektioner med fokus på det kreative aspekt. Moschino har ligeledes samarbejdet med andre store tøjmærker, herunder H&M.

Moschino er innovation, leg og provokation

Franco Moschinos DNA er stadig at finde i det italienske modehus. Innovation, leg og provokation er det, som Franco Moschino i starten af 1980’erne eksperimenterede med. Det skabte altid en oprørsk og inspirerende holdning på catwalken. Det har været med til at gøre mærket anerkendt i hele verden hos alverdens moderigtige kvinder og mænd.

Stilen hos Boutique Moschino er gennemgående i begge brands, og intet er overladt til tilfældighederne. Du kan altså være sikker på at få en innovativ og eksperimenterende garderobe, som er gennemført med gode materialer og detaljer. Boutique Moschino er med andre ord til dig, som gerne vil udfordre din tøjstil med stilrene udtryk og elegante snit.

Find Boutique Moschino hos Laura Thomsen Luxury

Hos Laura Thomsen Luxury ønsker vi, at du kan få det tøj fra Boutique Moschino, som du har forelsket dig i. Helt problemfrit og til den bedste pris. Vi tilbyder derfor prisgaranti på alle vores Boutique Moschino produkter - både på vores webshop og i vores flotte dametøjsforretning i Silkeborg. Kan du derfor finde tøj fra Boutique Moschino på andre sider til en bedre pris? Kontakt os med det samme. Så får du de bedste muligheder.

Når du handler hos Laura Thomsen Luxury, skal du heller ikke have nogen bekymringer. Vi ønsker nemlig, at du altid er i trygge hænder. Desuden får du lang returret og hurtig levering. Vi håber, at du finder netop det elegante tøj, som din garderobe har brug for.