LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Juicy Couture

 

Få smarte styles fra Juicy Couture

Kunne du godt tænke dig at eje styles fra Juicy Couture? Nu er din chance. Hos Laura Thomsen Luxury har vi lækre styles fra det populære brand.

Vi tilbyder blandt andet smarte veloursæt, der er gode og behagelige at have på både til almindelig hverdagsbrug og en hyggelig dag på sofaen om søndagen. Er du blevet nysgerrig? Så kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af eksklusive Juicy Couture.

Køb lækre veloursæt fra Juicy Couture

Hvis du er på udkig efter et lækkert sæt tøj, som både er pænt og behageligt at have på, så bør du overveje et smart veloursæt fra Juicy Couture. Her får du styles, der er flotte til enhver lejlighed - både derhjemme og ude.

Sættene er velour, som er kendt for at være et dejligt blødt kvalitetsmateriale. Ligeledes er de designet med en smart elastikkant i taljen, så du selv kan justere pasformen. Juicy Couture veloursæt fås både i mørke og lyse nuancer, så der er lidt for enhver smag. Overdelen har en fin lynlås, så du nemt kan lyne trøjen op eller ned efter behov.

Du kan også sagtens style dit veloursæt fra Juicy Couture med en af vores elegante jakker og frakker, hvis du skal ud eller på en frisk gåtur. Vi tilbyder både jakker og frakker i flotte farver og flere længder. På den måde kan du nemt finde din favorit.

Besøg vores butik

Kunne du godt kunne tænke dig at prøve vores styles på, før du beslutter dig? Eller måske vil du se på vores eksklusive udvalg og blive inspireret - hvad enten det er Juicy Couture eller vores andre kvalitets brands.

Vi har nemlig en fysisk butik i Silkeborg, der er et besøg værd. Her kan vi også hjælpe dig med personlig rådgivning. Vi står altid klar til at tilbyde dig den bedste betjening.