LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

FABIANA FILIPPI

Skøn italiensk mode fra Fabiana Filippi

Det italienske modebrand Fabiana Filippi blev grundlagt i 1985 med passion for eksklusive materialer og godt håndværk. Begge dele er stadig en del af fundamentet, når de designer nye kollektioner, hvor du kan finde en Fabiana Filippi bluse, jakke eller jumper i lækre materialer som merino uld, cashmere og silke. Med et elegant og enkelt design i mættede farver, går Fabiana Filippi naturligt ind på modescenen i Danmark og udstråler æstetik og kvalitet. I vores online shop, finder du et udvalg af Fabiana Filippi tøj til hele garderoben til den modebevidste kvinde.

-50%
Original price was: 2.300,00 DKK.Current price is: 1.150,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.800,00 DKK.Current price is: 1.400,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.800,00 DKK.Current price is: 1.400,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.600,00 DKK.Current price is: 1.300,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 3.900,00 DKK.Current price is: 1.950,00 DKK.
-50%

Fabiana Filippi - Eksklusivt, italiensk tøjmærke

Godt håndværk og de bedste materialer. Sådan lyder passionen hos det italienske tøjmærke Fabiana Filippi. Siden 1985 har det anerkendte modebrand skabt stilrene kollektioner, der især er kendetegnet ved smukke og enkle farver. Ønsker du italiensk tøj til kvinder, der passer til enhver garderobe? Så er du landet det rigtige sted. Med elegante Fabiana Filippi får du et frisk pust til dit look.

Måske er du på udkig efter en stilren cardigan, en varm bluse i behagelig kvalitet eller en elegant jakke til det blæsende efterår? Kan du nikke ja, så er Fabiana Filippi din løsning. Her får du modebevidst, italiensk tøj i høj kvalitet til din garderobe. De gode materialer og det enkle design forener alle Fabiana Filippis produkter og skaber enkelthed på tværs af alle kategorier.

Lyder tøjmærket som noget for dig og din garderobe? Vi har hos Laura Thomsen Luxury et bredt udvalg af forskellige interessante kollektioner fra Fabiana Filippi til enhver smag. Besøg vores brede sortiment af mode og italiensk tøj online.

Tidløs, raffineret og italiensk tøjmærke

Balancen mellem tøj, kvalitet og stil er altafgørende for Fabiana Filippis elegance samt ægthed. Det betyder blandt andet, at fibrene i tøjet bliver behandlet på en så raffineret og præcis måde, at de opretholder sin delikate natur og ekstravagance. Denne kreative og naturlige metode bliver udtrykt gennem et genkendeligt og tidløst design.

Det er unikke detaljer som disse, der gør, at mange af tidens modeentusiaster samt kendisser bliver betaget af tøjmærkets elegance og følelsen af tidløs skønhed. Et must i enhver garderobe. Med Fabiana Filippi ved din side får du altså en æstetisk, funktionel og fornuftig tøjstil, som du kan bruge til alle årstider.

Find mere italiensk mode hos Laura Thomsen

Drømmer du om at opleve ægte, italiensk kvalitet, som forener funktionalitet med tidløst design? Og som du kan bruge året rundt? Så er Fabiana Filippi uden tvivl noget for dig. Her får du italiensk mode i høj kvalitet, fortolket gennem en kvindes skønhed. Besøg mange af vores andre brands, hvor du altid kan regne med prismatch.