LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Theory

Theory

Er du på udkig efter modetøj, hvor funktion og pasform går hånd i hånd med stil og elegance? Så er amerikanske Theory brandet for dig. Tilbage i 1997 blev et par bukser startskuddet til det, vi i dag kender som det verdensomspændende brand, Theory. Det var et par bukser med den perfekte pasform, designet og produceret af selvsamme brand, til kvinder, som så en fordel i tøj, der ikke bare var flot at se på – men behageligt at bære. Ved at tjekke hver enkelt detalje i design- og produktionsprocessen, sikrer Theory, at det tøj, de lægger navn til, er af den bedste skuffe.

-50%
Original price was: 2.300,00 DKK.Current price is: 1.150,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.700,00 DKK.Current price is: 1.350,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.300,00 DKK.Current price is: 1.150,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 3.500,00 DKK.Current price is: 1.750,00 DKK.
-50%
-50%
Original price was: 2.500,00 DKK.Current price is: 1.250,00 DKK.
-50%

Theory – The perfect fit

Theory er lig med storby. Det New York-baserede brand ved nøjagtigt, hvordan man kombinerer den travle storby med sofistikeret modetøj. Svaret blev i begyndelsen et par bukser, der med ”the perfect fit” blev enhver karriere-kvindes kæreste eje. I dag er nøgleordet ”selvtillid”, hvilket er dét, brandet skaber med deres gennemtænkte og veludførte designs. Du vil derfor finde et væld af forskellige designs og produkter, når du ser sortimentet igennem her hos Laura Thomsen Luxury. Hvad, der binder brandet sammen, er ikke en bestemt stil – det er nemlig op til dig selv at skabe din stil ud fra de velproducerede designs, Theory stiller til rådighed.

Ved du, hvad dit ”perfect fit” er? Hvad end du er til busker, kjoler eller noget helt tredje, så finder du et skønt udvalg i de brands, vi fører her hos Laura Thomsen Luxury. Tag et kig på dem her, og vælg dine favoritter i dag! Vi sørger for at opdatere shoppen med spændende brands og produkter, så der er noget for enhver! Du kan også følge med i nyhederne her på shoppen, hvis du vil vide, hvad der rør sig af nye trends på modescenen, når en ny sæson skydes i gang.

Modetøj til enhver sæson fra Theory

Når en ny sæson står for døren, kan du roligt tage et kig på udvalget fra Theory. Her finder du designs, som både kan bruges i sæsonerne og overgangsperioder mellem sommer og vinter. Flere designs kan tilmed bruges året rundt. Når du eksempelvis vælger en bluse eller strik i uld eller cashmere-uld, så kan den bruges både sommer og vinter. Cashmere er uld af den fineste kvalitet og har en fantastisk isolerende effekt – både på varme og kulde, hvorfor den kan bruges året rundt. På samme måde er silke et materiale, som er behageligt at bære, både når det er varmt og koldt, da det er let og isolerende.

Derfor er kvaliteten af materialerne noget af det, der gør, at Theory er et brand, man vender tilbage til. Først og fremmest er materialerne altafgørende for, hvordan et stykke tøj føles på kroppen, dernæst er kvaliteten vigtig for produktets slidstyrke. Begge dele er vigtige for Theory, for når først du har fundet det par bukser eller den sweater, der passer dig perfekt, har du ikke lyst til at skifte tøjet ud igen lige foreløbigt. Derfor kan du blandt andet nyde godt af materialer som bomuld, uld, cashmere og silke, når du vælger Theory.

Sortimentet her på Laura Thomsen Luxury tæller som sagt et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Theory. Du kan vælge mellem skønne Theory-bukser i forskellige modeller og materialer. Der er med andre ord rig mulighed for at finde det par, der falder bedst i din smag, hvad end du er til en løs- eller tætsiddende pasform. Det samme gælder udvalget af bluser og toppe – der er i høj grad også noget for enhver. Match din Theory-trøje med et par smarte bukser eller en nederdel og skab det udtryk, du ønsker. Med de rette accessories kan ethvert outfit tones op og ned, alt efter om du skal på arbejde, i byen eller noget helt tredje. Du finder udvalget af accessories her!

Køb Theory hos Laura Thomsen Luxury

Her hos Laura Thomsen Luxury gør vi, hvad vi kan, for at du altid mødes af de nyeste trends og brands af højeste kvalitet, når du besøger shoppen såvel som butikken i Silkeborg. Eftersom at luksus-modetøj er vores varemærke, så er Theory naturligvis også en del af sortimentet. Vi sørger for, at du altid er opdateret med nye items, når en ny sæson skydes i gang. Og det uanset, om du søger tøj, overtøj, accessories eller sko og sandaler. Som forhandler af Theory ønsker vi at give dig et stort udvalg til en god pris. Derfor finder du løbende udsalg og gode tilbud på Theory her i shoppen – følg med i hele udsalget her. Du kan også besøge os i butikken på Søndergade i Silkeborg.