LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

7 For all Mankind

7 For All Mankind – Luksus denim fra USA

7 For all Mankind, et vedenskendt brand man ikke kommer udenom, når det handler om Jeans og denim. Den første kvinde kollektion blev præsenteret i Denon, Californien. I 2000 startede grundlæggeren Michael Glasser produktionen og i 2002 udvidede han produktionen til at omfatte både herre og børne denim. I dag er branded repræsenteret i mere end 80 lande verden over.

Pasform, design og kvalitet er det absolutte kendetegn for 7 For All Mankind, og har du først haft et par jeans af dette luksuriøse mærke, ved du hvad dit næste par skal være. Et Amerikansk luksusbrand vi er stolte af at have i butikken. Derfor giver vi prisgaranti på alt 7 For All Mankind i vores online shop.

Du kan købe 7 For All Mankind hos Laura Thomsen Luxury.

7 For all Mankind er denim i høj kvalitet

Design, kvalitet og pasform. Det er grundstenen i modetøjet hos populære 7 For all Mankind. Hvis du ønsker, at dit næste tøj skal være af den absolutte bedste kvalitet, så vil du ikke gå forgæves her. Blandt andet er det amerikanske modebrand kendt for at designe de bedste jeans til kvinder. Har du før oplevet tøj herfra, er du altså ikke i tvivl om, hvad din garderobe mangler mere af.


Hos Laura Thomsen Luxury har vi et bredt udvalg af blandt andet lækre bukser og pæne trøjer fra 7 For All Mankind - og selvfølgelig mange andre moderne brands. Gå på opdagelse i vores fine udvalg, og find dine næste par bukser, kjole og meget mere. Det er behagelig kvalitet, som din bedste veninde vil misunde.

De bedste jeans til kvinder

USA er kendt som mulighedernes land. Det gælder også på tøjmarkedet. Er du især vild med at gå efter et denim look, så passer 7 For all Mankind ind. Mærket blev stiftet i 2000 af Michael Glasser, der så et tomrum i det moderne denim-marked. Senere præsenterede han sin første kvindekollektion samme år.


Kærligheden for denim har blandt andet ført til nogle af de bedste jeans til kvinder. 7 For all Mankind er nemlig blevet meget succesfulde på grund af buksernes gode pasform. Med andre smarte detaljer som lommer og lækre materialer får du klassiske jeans til enhver lejlighed. Tilføj et par fede sneakers eller et par støvler, og så har du et råt, casual look til hverdag samt fest.


I dag er det amerikanske tøj et af de største og mest luksuriøse brands på markedet. Her får du kvalitetstøj til alle lejligheder og er altid sikret den højeste kvalitet. Se alle vores jeans her, hvor du kan finde flere forskellige stilarter. Måske du falder for vores jeans med skinny fit form, farver som mørkegrøn eller de klassiske mørkeblå?

Find 7 For All Mankind online

Har du en intern konkurrence med dine veninder om, hvem der har noget af det bedste tøj? Med 7 For All Mankind er du sikker på, at du vil tage førstepladsen i meget lang tid. Selvfølgelig lige indtil din veninde også får øjnene op for den gode kvalitet og lækre detaljer, som 7 For All Mankind står for.


Husk, at når du handler hos 7 For All Mankind hos Laura Thomsen Luxury, så får du mange flere fordele end bare god kvalitet. Vi tilbyder nemlig også prismatch, prisgaranti og mulighed for nem returret længe efter, du har købt tøj herfra. Med et bredt udvalg af luksuriøst modetøj er du altid i trygge hænder.


Disse fordele er med til at gøre din oplevelse hos Laura Thomsen Luxury så god som muligt. På den måde kan du nyde de bedste jeans til kvinder og meget mere. Du kan trygt blande vores mange forskellige produkter, så du kan opnå dit eget personlige look. Vi håber, du får en god oplevelse med dit køb. Har du spørgsmål om levering, vores mange produkter eller lignende? Kontakt os endelig, eller besøg vores elegante butik i Silkeborg.