LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

LALA Berlin

Lala Berlin

Er du på jagt efter nyt tøj eller moderigtige accessoires, der kan pifte din garderobe op og give dit eksisterende look kant og en anderledes karakter, så du kan skille dig positivt ud fra mængden? I så fald er Lala Berlin det helt rette modebrand for dig. Lala Berlin repræsenterer et eksklusivt mærke i international klasse, der står for kvalitet, luksuskollektioner og unikt design. Bag brandet står stifteren og designeren Layla Piedayesh (La la), der siden begyndelsen har udviklet fantastiske og personlige modedesign henvendt til kvalitetsbevidste kvinder.

Hos Laura Thomsen Luxury er vi stolte forhandlere af Lala Berlin, og vi kan tilbyde dig et væld af lækre Lala Berlin-net, tøj, tasker, tørklæder, iPhone-covers og andre former for accessoires. Alt sammen i allerhøjeste kvalitet og til nogle af landets absolut mest konkurrencedygtige lavpriser. Tag på opdagelse i vores lala Berlin-univers her på siden, og find lige netop det, du står og mangler.

Ny
Nyhed
Ny
Nyhed
-40%
-40%

Kæmpe sortiment af tøj og accessoires fra Lala Berlin – for enhver (god) smag

Søger du en ny, lækker og afslappet bluse i kvalitets-cashmere og afdæmpede farver til behageligt hverdagsbrug? Eller mangler du en let og luftig skjorte i blødt silke og viskose med smarte designdetaljer? Det kan også være, at du har brug for et luksuriøst og stort tørklæde med smukt print, der kan fuldende dit outfit? Eller hvad med en farverig bikini-top med dertilhørende underdel til sommerens badesæson? Mulighederne er mangfoldige, når der er tale om modebrandet Lala Berlin. Mærket spænder over en bred vifte af beklædningsgenstande og accessoires, der fordeler sig på et væld af flotte kollektioner, som hver især afspejler Lala Berlins unikke designhistorie og æstetiske stil. Hos Laura Thomsen Luxury er vi leveringsdygtige med produkter inden for samtlige kategorier, hvilket er din personlige garanti for at kunne finde modetøj, tasker og lignende, der passer perfekt til din personlige stil. Blandt de mange populære produkter finder du de velkendte og smukke Lala Berlin-net og -tasker, der kommer i et utal af varianter. Her kan du vælge mellem mange elegante og karakteristiske mønstre, print og farver, der skaber blikfang og opmærksomhed, hvor end du måtte færdes. Særligt signaturprintet kaldet kufyia er udbredt, og ingen vil være det mindste i tvivl om, at du bærer et Lala Berlin-net eller -taske, når de ser den. Samtidig er et Lala Berlin-net et praktisk, rummeligt og anvendeligt net, der rent faktisk er produceret til at kunne bruges og bære tunge genstande. Blandt de første kollektioner finder du primært bluser og kjoler i strik med fokus på det bløde cashmere. Men senere hen har brandet også produceret massevis af trendsættende bukser, toppe, badetøj, T-shirts og overtøj i både silke og bomuld. For slet ikke at tale om tørklæder, mobilcovers, tæpper bæltetasker, pouches, nederdele og meget andet. Med andre ord: Vi har Lala Berlin-produkter til alle typer kvinder og for enhver smag – den gode af slagsen vel at mærke.

Lala Berlin – din garanti for ultimativ komfort og perfekt pasform

Foruden det unikke og moderigtige design er Lala Berlin et af markedets fanebærere hvad angår kvalitet og luksusmaterialer. Brandet opererer ud fra en ambition om at forene praktisk funktionalitet og brugsvenlighed med eksklusive materialer, der yder kroppen maksimal komfort. Alle vores produkter her på siden afspejler denne kombination, hvilket betyder, at du er garanteret beklædning, der er ekstremt lækkert og behageligt at have på til hverdag såvel som til fest, og som samtidig kan tåle hverdagslig brug og slitage. Blandt typiske materialer finder du cashmere, strik, bomuld, silke og læder samt diverse blandingsformer, og uanset hvilke dit nye tøj eller dit Lala Berlin-net er produceret af, er du sikker på at få et slidstærkt og langtidsholdbart produkt, der kan give dig maksimal brugsværdi og -glæde i mange år frem. Vores brede sortiment af tøj og accessoires rummer alle tænkelige størrelser og modeller – lige fra XS til XL, og de løse, lette og luftige tøjdesign giver dig god bevægelighed og plads til, at kroppen kan ånde og føle sig godt tilpas. Samtidig finder du bluser med elastisk stræk, der kan forme sig perfekt efter din kropsform og fremhæve dine kvindelige former. Kort sagt: Med Lala Berlin har du garanti både ultimativ komfort og perfekt pasform uafhængigt af kropsstørrelse og -form.

Eksklusivt og unikt design med flotte farvenuancer og mønstre

Den høje komfort og gode pasform går direkte hånd i hånd med den eksklusivitet og det unikke design, som Lala Berlin står for. Brandet er særligt kendt for at udfordre brugen af mønstre og print, hvilket igennem tiden har resulteret i en lang række særegne og anderledes kollektioner og stilarter, der hver især sætter et tydeligt fingeraftryk på modescenen. De mange print kombinerer på fornemmeste vis festlige og sprælske streger, former og geometriske mønstre med farvestrålende nuancer i alle regnbuens farver. Samtidig favner kollektionerne også de mere stilrene og afdæmpede farvetoner og klassiske mønstre, der gør godt til det mere hverdagslige look. Derudover kommer de mange dekorative print også til deres ret på de mange forskellige Lala Berlin-net, -tasker og -tørklæder, der kan være med til at give dit look og outfit den sidste finish og æstetiske detalje. Prøv det populære kufiya-print eller et hvilket som helst andet af slagsen, og mærk selv, hvad det gør ved din stil og påklædning. Du finder alle vores Lala Berlin-net, -tasker, -tørklæder, -tøj og andre accessoires lige her på siden til skarpe priser.

Sæt personligt præg på din garderobe – køb Lala Berlin her hos Laura Thomsen Luxury

Er du på udkig efter nyt og trendy tøj til hverdag og fest, og vil du hverken gå på kompromis med de luksuriøse kvalitetsmaterialer, den ultimative komfort, den perfekte pasform eller det æstetisk moderne og unikke design? I så fald er du landet det helt rette sted. Hos Laura Thomsen Luxury forhandler vi nemlig et gigantisk udvalg af produkter fra det eksklusive og anerkendte modebrand Lala Berlin. Tag et kig på det flotte sortiment, og find lige nøjagtig det produkt, der skal sætte personligt præg på din garderobe. Vi garanterer dig markedets laveste priser, da vi altid tilbyder dig prismatch på samtlige produkter, så du har vished om at modtage det billigste produkt. Bestil online allerede i dag, og få hurtig levering, eller besøg vores fysiske butik på Søndergade i Silkeborg