LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

lala Berlin

lala Berlin lyder i de fleste mode-elskende kvinders ører som ren luksus – og det med rette. Det eksklusive mærke lala Berlin designes af Layla Piedayesh, kendt som La la, der også er brandets stifter, idéudvikler og motor helt fra den spæde begyndelse. lala Berlin er et brand, der spænder over en lang række af interessante designs. I det store sortiment finder du modetøj i alle kategorier samt accessories, stofnet og tasker. Du kan også finde et smukt lala berlin cover til din iPhone.

Her hos Laura Thomsen Luxury har vi nøje udvalgt et sortiment, som du kan nyde godt af. Vælg mellem lækre modevarer, som holder hele året sæson efter sæson. Foruden lala Berlin finder du også et væld af andre modebrands – tag et kig på dem her.

Eksklusivt modetøj fra lala Berlin

lala Berlins allerførste produkter var hjemmestrikkede accessories, hvilket blev startskuddet på det i dag anerkendte brand. Elementet af strik er sidenhen blevet dét, kollektionerne udmærker sig ved. De første kollektioner var hovedsageligt bluser og kjoler i strik – og altid med en stor forkærlighed for cashmere. Det er netop i kombinationen af det urbane modehus med hang til elegante, eksklusive materialer, at lala Berlin tager kegler hos de stilbevidste kvinder. Foruden cashmere tæller kollektionerne fra lala Berlin også bukser, toppe, T-shirts og overtøj i både silke og bomuld.

Hvad lala Berlin i virkelighed har fanget er, hvordan man iscenesætter et eksklusivt materiale som cashmere på en måde, så enhver kvinde med hang til mode ikke bare kan se sig selv bære det, men vil elske at bære det. Dét ved at insistere på, at ethvert stykke tøj skal være designet med slutbrugeren for øje. lala Berlin henvender sig til kvinder, der elsker feminine detaljer, print og behagelige materialer, ikke mindst. Og det er lige netop, hvad du finder i udvalget her hos Laura Thomsen Luxury.

Populære Lala Berlin-net og -tasker

Mange kender lala Berlin på det letgenkendelige kufiya-print, som er brandets signatur-print. Printet finder du på alt lige fra de populære lala Berlin-net og -tasker til lala Berlin-tørklæder, iPhone covers og tøj. Netop lala Berlin-net er særdeles populære, eftersom de er alsidige og kan bruges til forskellige ting. Brug dit lala Berlin-net, når du skal i træningscentret, på stranden eller på en strøgtur – mulighederne er mange! Det gode ved nettet er, at det både er en fin accessory, som du nemt kan bruge til at style dit outfit i dagligdagen samtidig med, at det er praktisk. Foruden lala Berlin-tasker og -net, finder du også tasker af andre modebrands her hos Laura Thomsen – du finder taskerne her!

Modetøj til enhver sæson

I det store udvalg af lala Berlin her på hjemmesiden finder du blandt andet skjorter, kjoler og bluser i de klassiske, stilrene farver sort, grå, blå og hvid. Er du til en lækker strik eller en let silkeskjorte? Fordelen ved mange af de designs, du finder her, er, at de kan tones op og ned med tilbehør fra brandet til enhver sæson. Tilsætter du et af de lækre tørklæder i cashmere eller silke, kan du nemt give en T-shirt et pift samtidig med, at du kan tone en festlig kjole ned til hverdagsbrug med selv samme tørklæde. Det samme gælder dit overtøj, som også kan få lidt ekstra kant, når du bærer et lala berlin tørklæde med det klassiske kufiya-print. Det handler om at sætte de forskellige designs sammen på en måde, så du finder det udtryk, du føler dig tilpas i. En ting kan du være helt sikker på – de bløde materialer kan være stærkt vanedannende.

Køb lala Berlin hos Laura Thomsen Luxury

Hos Laura Thomsen Luxury kan du være sikker på at finde modetøj af den bedste skuffe. Derfor er lala Berlin en naturlig del af sortimentet. Vi sørger for at holde udvalget opdateret, så du altid kan finde de nyeste trends og fylde garderoben med nye spændende items hver sæson. Som forhandler af lala Berlin ønsker vi at give dig et stort udvalg til en god pris. Derfor finder du løbende udsalg og gode tilbud på lala Berlin her i shoppen – følg med i hele udsalget her. Du kan også besøge os i butikken på Søndergade i Silkeborg.