LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Orciani

Orciani – Italiensk design og kvalitet i en klasse for sig

Orciani er ægte italiensk håndværk. Hos Laura Thomsen forhandler vi et eksklusivt udvalg af de smukke kvindebælter fra den populære italienske designer. De elegante læderbælter og bløde ruskindsbælter giver et smukt finish til det moderne look.

Som 23 årig søgte Claudio Orciani et bælte der passede til en ung mand, men trods ihærdig søgen lykkes det ikke at finde et bælte der udskilte sig fra andre. Derfor tog han sagen i egen hånd og lavede sit eget bælte hos en god ven som ejede en lille skomagerbutik. Vennen var meget imponeret over resultatet og tilskyndede Claudio til at starte sin egen produktion.

Han glemmer aldrig datoen, 15. januar 1979, dagen hvor Claudio Orciani startede sin virksomhed, som i dag er et verdenskendt designerbrand inden for eksklusive læderbælter og tasker. Design, kvalitet og farver vælges ud fra Claudio Orcianis tanker og ideer om unikke produkter og løsninger.

Orciani er en virksomhed, der respekterer naturen og alternativ energi. I dag kommer 100% af energien, der bruges til produktion, fra solpaneler og andre alternative energiformer.

Tilbud
-80%
Tilbud
-80%

Shop luksuriøse bælter hos Laura Thomsen

Selvom du går op i mode og følger med i de nyeste tendenser, så er det alligevel ikke sikkert, at du har stiftet bekendtskab med Orcianis underskønne læderbælter. Det vil vi her hos Laura Thomsen gerne lave om på. Vi har nemlig forelsket os i de underskønne læderbælter fra italienske Orciani, og det tror vi også, at du vil.

Sæt prikken over i’et med det perfekte bælte fra Orciani

Bæltet er mere end dets praktiske funktioner. Det fungerer som det sidste finish, der kan have afgørende effekt for dit look. Hos Laura Thomsen brænder vi for mode og for de små, afgørende detaljer. Derfor har vi nøje udvalgt bælter fra italienske Orciani, så dit look kan sammensættes med tidløst italiensk håndværk. Til hverdag kan du matche bælterne med dine yndlingsjeans eller den lange nederdel. For et mere klassisk og monokromt udtryk matches bælterne ubesværet med et par ruskindsstøvler, eller en lækker lædertaske.

Orciani designer økologisk

I de senere år har Orciani haft større fokus på bæredygtighed og økologi i deres produktion. Denne proces starter fra deres valg af råmaterialer og fortsætter ud i farve‐processen og det afsluttende finish. Lædermaterialerne er udelukkende farvet med naturfarver og produkter fri for tungmetaller. For Orciani er en produktion med respekt for naturen den mest logiske tilgang til design. I dag kommer 100% af energien benyttet i deres produktion fra solpaneler og andre alternative energiformer.

Smukke designdetaljer med Orciani

Håndværk, fantasi og et øje for detaljer kombineres i Orcianis kollektioner af læderbælter. Brandet blev grundlagt i 1979 af den dengang 23-årige Claudio Orciani. Han ønskede at designe det perfekte bælte, han selv så længe havde ledt efter. Siden da har brandets kollektioner udvidet sig til et bredt udvalg af lædervarer. Kendetegnende for alle brandets designs, er deres praktiske og elegante finish, perfekt til enhver kvinde og stil. Hos Laura Thomsen finder du en nøje udvalgt selektion af brandets sofistikerede og innovative bælter. Bælternes flade profil, sømløse design og afrundede hjørner er stadig tro mod Claudio Orcianis oprindelige design.

Giv et gavekort til eksklusiv mode

Kender du en, som fortjener ekstra forkælelse? Måske har din veninde snart fødselsdag? Med et gavekort til Laura Thomsen kan hun helt selv gå på opdagelse og finde den perfekte gave til dagen. Hos Laura Thomsen Luxury holder vi os konstant opdaterede på de nyeste tendenser og trends. Du ser det afspejlet i vores nøje udvalgte kollektioner af designs fra både internationale og danske designere. Med vores udvalg er et gavekort til vores modeunivers en sikker vinder.

Modtag nyheder fra Laura Thomsen

Kan du, ligesom os, slet ikke kan få nok af mode, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder fra vores modeunivers direkte i din indbakke. Du vil også blive en af de første til at få information om spændende tilbud og events, både i vores fysiske butik og i vores webshop.