LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Orciani

Orciani – Italiensk design og kvalitet i en klasse for sig

Orciani er ægte italiensk håndværk. Hos Laura Thomsen forhandler vi et eksklusivt udvalg af de smukke kvindebælter fra den populære italienske designer. De elegante læderbælter og bløde ruskindsbælter giver et smukt finish til det moderne look.

Som 23 årig søgte Claudio Orciani et bælte der passede til en ung mand, men trods ihærdig søgen lykkes det ikke at finde et bælte der udskilte sig fra andre. Derfor tog han sagen i egen hånd og lavede sit eget bælte hos en god ven som ejede en lille skomagerbutik. Vennen var meget imponeret over resultatet og tilskyndede Claudio til at starte sin egen produktion.

Han glemmer aldrig datoen, 15. januar 1979, dagen hvor Claudio Orciani startede sin virksomhed, som i dag er et verdenskendt designerbrand inden for eksklusive læderbælter og tasker. Design, kvalitet og farver vælges ud fra Claudio Orcianis tanker og ideer om unikke produkter og løsninger.

Orciani er en virksomhed, der respekterer naturen og alternativ energi. I dag kommer 100% af energien, der bruges til produktion, fra solpaneler og andre alternative energiformer.

Tilbud
-80%
Tilbud
-80%
Tilbud
-80%