LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

OH!

Oh By Kopenhagen Fur nøgleringe

Hvis du er på udkig efter en fin nøglering, er det svært at komme uden om det danske brand Oh! By Kopenhagen Fur, der tilbyder de lækreste og fluffy nøgleringe. Hos Laura Thomsen Luxury har vi derfor samlet et fint udvalg, til dig der også er helt vild med de små sjove nøgleringe fra Oh! By Kopenhagen Fur.

Historien om Oh! By Kopenhagen Fur

Pels er i manges øjne et materiale, der på hører fortiden til, eller i hvert fald hører til en ældre målgruppe, end den de store modehuse almindeligvis beskæftiger sig med. Ikke desto mindre har Oh! By Kopenhagen Fur på trods af brandets korte levetid, formået at give pels et stort comeback på de helt store modescener i form af farverige jakker, tasker og accessories. Gennem designs, der i den grad følger med tidens trends og tendenser, har brandet givet pelsen nyt liv og formået at gøre materialet meget mere attraktivt hos en yngre målgruppe. Med lanceringen af brandet i 2013 er pelshuset Kopenhagen Fur desuden også gået fra udelukkende at være auktionshus for pels til også at sælge og producere produkter direkte til forbrugeren.

Oh! By Kopenhagen Fur gør også meget ud af at fremhæve de miljømæssige fordele ved at købe pels, da pels både er et holdbart, genanvendeligt og bionedbrydeligt materiale. Dermed går Oh! By Kopenhagen Fur gerne forrest mod en mere bæredygtig modeindustri.

Find din yndlingsnøglering fra Oh! By Kopenhagen Fur

Nøgleringene fra Oh! By Kopenhagen Fur er et musthave, hvis du er helt vild med små accessories, der kan pifte dine outfits op. De sjove nøgleringe kan både sættes i nøglen, eller bruges som pynt på din yndlingstaske. Måske kan du endda formå at pifte en simpel taske op med et fint vedhæng. Nøgleringene er lavet i bedste kvalitet af både mink- og rævepels og kan endda købes til yderst fornuftige priser. En nøglering fra Oh! By Kopenhagen Fur er derfor den perfekte gaveide til din veninde, mor eller søster, som sætter pris på god kvalitet – eller måske endda dit perfekte ønske til fødselsdag eller jul.

Køb Oh! By Kopenhagen Fur lige her

Hos Laura Thomsen Luxury har vi samlet et fint udvalg af de lækre og sjove nøgleringe fra Oh! By Kopenhagen Fur. Find din yndlingsnøglering lige nu, så sender vi din varer afsted helt gratis. Vi hjælper dig også gerne, hvis du er på udkig efter et nyt outfit til hverdag eller fest. Her på siden forhandler vi nemlig tøj og tasker fra nogle af verdens største modehuse, og vi er derfor hele tiden opdaterede på trends og tendenser. Hvis du gerne vil se vores udvalg helt tæt på, er du også velkommen til at besøge os i vores butik i Silkeborg, så står vi klar til at vejlede dig. Vil du hellere handle med os her på vores hjemmeside, kan du forvente allerede at modtage din vare på næste hverdag, når du handler mandag-fredag inden kl. 11. Vi ser frem til at tage imod din bestilling.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.