LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

GUESS

Find smart modetøj fra Guess

Hvis du er en kvinde, der går op i mode og flotte designs, har du sikkert hørt om Guess. Her kan du nemlig finde moderigtige styles til alle kvinder. Hos Laura Thomsen har vi et stort udvalg af lækkert modetøj fra Guess, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Her finder du både smarte jakker, fine bluser og smukke nederdele. Vi tilbyder alt, hvad dit modebevidste hjerte kan begære. 

Vil du gerne blive klogere på vores eksklusive brand og de mange styles? Så gå på opdagelse i vores store udvalg, og vælg dine favoritter.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Køb flotte styles fra Guess

Drømmer du om at få skiftet din garderobe ud med smarte styles? Her kan du tage et kig på vores udvalg af lækkert modetøj fra Guess.

Er du til smarte jakker med flotte mønstre og fine detaljer? Eller kan du bedre lide fine toppe og trøjer i adskillige farver? Vi tilbyder et bredt udvalg af elegante styles, så der er lidt for enhver smag. Du kan også sagtens kombinere nogle styles fra Guess med nogle af vores andre eksklusive brands som Elise Gug og Marc Jacobs.

Find trøjer med friske farver fra Guess

Hvis du er vild med trøjer i friske sommerfarver, har vi et udvalg af trøjer fra Guess, der ikke går ubemærket hen. De skiller sig nemlig ud fra mængden med deres flotte lyse sommerfarve. Du kan sagtens iklæde dig en af trøjerne, hvis du er vant til de klassiske farver, og derfor gerne vil udfordre din stil med en anderledes farve. Vi har også trøjer med høj hals og lækkert materiale som akryl og uld, der er behagelige at have på, mens du nemt kan holde varmen i de kolde måneder.

Få din feminine side frem med overdele fra Guess

Hos Laura Thomsen Luxury har vi et stort udvalg af forskellige overdele fra Guess. Her tilbyder vi blandt andet toppe i flotte farver og fine detaljer. Derudover har vi også fine mønstrede skjorter til dig, der elsker styles, der skiller sig lidt ud fra mængden.

Vi tilbyder også fine bodystockings i klassiske mørke nuancer med flotte detaljer som fremhæver et smukt feminint look. Vi har blandt andet bodystockings med elegant V-udskæring og almindelig pasform, som du både kan have på til et par smarte jeans eller en smuk nederdel.

Uanset om du ifører dig en flot skjorte eller en lækker bodystocking, så kan du have dem på til enhver lejlighed - både til en festlig begivenhed eller almindelig hverdagsbrug.

Køb smukke nederdele fra Guess

Elsker du bare fine nederdele, der fremhæver din feminine side? Nu behøver du ikke lede længere. Hos Laura Thomsen Luxury har vi netop det, du søger.

Her tilbyder vi nemlig et udvalg af nederdele fra kvalitetsmærket Guess, så der er lidt for enhver smag. Vi har blandt andet nederdele i flerfarvet og med gode kontraster, der giver dem ekstra flotte detaljer og flot at iføre.

Nederdelene kan du bære til enhver lejlighed - både til en festlig begivenhed og til hverdag. De er fremstillet af lækkert materiale. Samtidig har nogle af vores modeller lynlås i siden. På den måde kan du nemt og bekvemt lyne den op og ned uden at skulle spørge om hjælp - smart, ikke?

Ifør dig Guess’ smukke styles fra top til tå

Hvis du er lige så vild med brandet Guess, som vi er, så kan du med fordel iføre dig styles fra Guess fra top til tå. Her kan du nemt sammensætte flere flotte styles fra Guess og opnå en smart personlig stil. Der er samtidig ingen grænser for, hvilke styles du vælger at kombinere - hver stil har sin unikke charme. .

Er du til et smart hverdagslook? Så kan du med fordel iklæde dig et par af Guess’ smarte jeans med god pasform sammen med en af mærkets fine bluser med print eller en af vores mønstrede skjorter med fine feminine detaljer.

Kunne du godt tænke dig at kombinere det feminine med et afslappet look? Så kan du også sagtens hoppe i en sød nederdel, mens du har en dejlig varm strik fra Guess. Er du i tvivl om, hvilken stil du helt præcist leder efter? Så kan du roligt dykke ned i vores udvalg og finde dine foretrukne styles fra Guess.

Historien bag Guess

Guess er et eksklusivt modebrand, der blandt andet fremstiller kvalitets tøj. Guess producerer lækre tøjkollektioner for både mænd og kvinder. Men det er ikke kun tøj, de fremstiller- Guess designer også tilbehør som blandt andet populære tidløse ure, smykker og tasker.

Modebrandet Guess så dagens lys i 1981, hvor det startede som en bog med et hav af forskellige styles, der blev designet af Georges Marciano. Han begyndte snart at udvikle sine produkter og ideer med sin bror Maurice Marciano, og senere også sine to andre brødre, Paul og Armand. På den måde blev det hurtigt til et familieforetagende.

Alle fire brødre havde forskellige arbejdsopgaver at udfylde i forbindelse med at drive forretningen, men det var Georges, der designede tøjet. Georges ønskede at sælge Guess-produkterne i de mest eksklusive butikker, så da brødrene åbnede deres første butik i USA i 1981, var det i rigmandskvarteret Beverly Hills i Californien.

Guess fik stor anerkendelse, og den brede befolknings interesse for mærket voksede. Gennem 1980’erne var Guess blevet en af de mest populære mærker indenfor denim-jeans blandt kvinder. De valgte så at introducerede en herrekollektion i 1983. Men det stoppede ikke her - for i 1984 introducerede de en linje for babyer, som de navngav “Baby Guess”. Brandet er siden vokset, og er stadig et stort modebrand i dag.

Giv et gavekort til en du holder af

Har en, du holder af snart fødselsdag, eller vil du bare gerne forkæle hende lidt ekstra?, Men du ved samtidig ikke helt, hvad du skal give hende? Det behøver du ikke bekymre dig om længere. For med et gavekort fra Laura Thomsen Luxury, kan hun selv bestemme, hvilken style hun ønsker - hvad enten det er fra Guess eller et af vores andre eksklusive brand.