LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

FORTE_FORTE

Forte Forte

Forte Forte laver lækkert tøj til kvinder i det skønneste tidløse design, der giver dig lyst til at tage det på igen og igen. Brandet har eksisteret siden 2002 og har stærke italienske rødder. Det er nemlig et italiensk søskendepar, der står bag de unikke styles og den lækre kvalitet. Særligt kendetegnede for Forte Forte er netop brugen af smukke italienske tekstiler, der giver skønne associationer til landet, der svømmer i pizza og pasta, og hvor alting ikke behøver at gå så stærkt. Tøjet er indbegrebet af designernes forkærlighed for Italien, godt håndværk og fine elegante detaljer.

Bliv forført af de skønne styles og materialer

Hos Laura Thomsen Luxury kan du blive forført af de elegante styles. Vi har nemlig et stort udvalg af tøj fra italienske Forte Forte. Du finder blandt andet fine crepé bukser, som giver et stiligt og afslappet look, der får god stil til at se ud som en leg. Derudover forhandler vi skønne skjorter i den blødeste satin, der giver en fantastisk følelse af lethed, og som du knap nok mærker, at du har på. Men intet brand er fuldendt uden klassiske sweatshirts og fine hverdagskjoler – og Forte Forte har taget dem til det næste niveau. Sweatshirtsene fås i ultralækre materialer som ekstra fin merinould, og kjolerne fås i det letteste satin og den smukkeste silke.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Forte Forte-stilen

Stilen hos Forte Forte er let genkendelig takket være de italienske stoffer og det fine håndværk. Men noget der særligt træder frem, når du kaster et blik på de skønne styles, er det ultrafeminine islæt hver enkelt model har takket være materialevalget, som giver tøjet et blødt og delikat udtryk. Med Forte Forte har du mulighed for at udforske en verden af kvalitetstekstiler, der kærtegner og smyger sig om din krop, og som passer til enhver lejlighed – uanset om det er til hverdag eller fest. De feminine styles har et ungdommeligt design, der trods dette, passer til kvinder i alle aldre. Hos Forte Forte mødes komfort og stil og skaber perfekt harmoni i skønne luftige styles, der kan sende enhver i den syvende himmel en varm sommerdag eller en lun dag på kontoret. De delikate styles kan kombineres med fede bukser og trøjer fra dine yndlingsbrands – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Historien om italienske Forte Forte

Forte Forte har en skøn tilblivelseshistorie, der udtrykker sand søskende kærlighed, og hvordan anderledes verdener kan forenes i perfekt harmoni. De to italienske søskende Giada Forte og Paolo Forte har lagt navn til det succesfulde brand, som de har startet sammen på trods af en baggrund med to vidt forskellige uddannelser. Giada, som er uddannet inden for strik-design i England har længe arbejdet som succesfuld designer i Paris og Italien, hvor hendes bror, Paolo, har en baggrund inden for økonomi På trods af at to forskellige verdener mødes, er det alligevel ikke så mærkeligt at Forte Forte har formået at skabe unikke styles og opnå stor international succes. Søskendeparret kommer nemlig fra en italiensk familie, der havde en lille strik-forretning, som takket være Paolo voksede sig stor og begyndte at samarbejde med forskellige luksusmærker. Efter begge at have brugt mange år i udlandet besluttede de sig for at skabe Forte Forte i deres søgen efter lavet noget unikt, der var helt deres eget, og som kunne udtrykke deres personlighed i stedet for at vende tilbage til familiefirmaet. Det har resulteret i skønne, essentielle styles fra Forte Forte, der alle er fyldt med følelser. Hver eneste kollektion repræsenterer en fascinerende historie skabt ud fra års erfaring inden for mode og økonomi samt et sentimentalt tilbageblik på den evigt herskende passion for at skabe noget, der kan bringe andre glæde.

Køb Forte Forte hos Laura Thomsen Luxury

Har du forelsket dig i Fort Fortes fine historie og feminine styles, er der rig mulighed for at finde den manglende brik i dit garderobeskab her på siden. Er du desuden vil med lækkert design og god kvalitet, så forhandler vi alt fra accessories til tøj fra kendte mærker på den internationale modescene. Du finder blandet andet Love Moschino og Karl Lagerfeld her hos os. Du kan se hele listen over designere lige her. Vi har hurtig levering og giver selvfølgelig 14 dages fuldreturret uanset om tøjet ikke passer eller om det bare ikke var dig alligevel.