QUICK DELIEVERY

Versus

No products were found matching your selection.

Sæt et personligt modestatement med Versus Versace

Versus Versace tilbyder tøj, ure, smykker og andre accessories, der alt sammen er lavet af de ypperste kvalitetsmaterialer. Forventningerne til brandet er altid tårnhøje, hvorfor brandet aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller design. Du kan således altid regne med modige kreationer, mønstre og snit, der ikke minder om noget andet, du finder på markedet. Hos Laura Thomsen Luxury er vi derfor meget stolte af at kunne præsentere Versus Versace blandt vores udvalg af eksklusive brands. Vi udvælger vores brands nøje i forsøget på at sikre, at de alle lever op til vores egne forventninger til design og kvalitet. Her på siden finder du unikke styles fra Versus Versace, der med sikkerhed vil få dig til at skille dig ud i modebilledet. Uanset om du falder for en T-shirt, en trøje eller et par bukser fra brandet, så kan du regne med at få fingrene i fantastiske kvalitetsmaterialer, der vil holde både pasform og farver intakt selv efter mange vask. Brandet har aldrig været bange for at skilte med sit navn, og derfor finder du mange items med både logo og brandnavn som print på både kjoler og T-shirts. Derudover leger brandet fortsat med sine ikoniske detaljer, der tidligere har været brugt på i nogle af Versaces mest berømte kreationer. Sikkerhedsnålen er blandt andet en af de detaljer, som mange især husker fra den ikoniske sorte kjole, der blev holdt sammen med store guldsikkerhedsnåle og båret af model og skuespiller Elisabeth Hurley på den røde løber. Sikkerhedsnålene bliver således fortsat brugt som en fin detalje på flere af kjolerne fra Versus Versace. Faktisk er det ikke den eneste gang Versace har genbrugt ikoniske print og detaljer fra tidligere kreationer i nye kollektioner. Senest skabte Donatella Versace sin Spring/Sommer kollektion baseret på printet fra den ikoniske grønne junglekjole, som blev båret af Jennifer Lopez næsten 20 år tidligere. Ikke nok med det så afsluttede selveste Jennifer Lopez showet af i en ny-kreeret version af den ikoniske kjole.

Style dine items fra Versus Versace

Med et eller flere items fra Versus Versace i din garderobe har du uden tvivl mulighed for at sammensætte flotte og dristige outfits til både hverdag og fest. Derudover er du sikret den bedste komfort i både bukser og bluser. Du kan med fordel sammensætte flere items fra Versus Versace for at skabe et utroligt gennemført look med udgangspunkt fine print og flotte farver. Modsat kan du også sagtens bruge et enkelt item fra brandet i kombination med dine yndlingsbukser eller din yndlingstaske. Hos Laura Thomsen er vi i den grad vilde med de fine T-shirts fra Versus Versace. En T-shirt fra brandet er ikke desto mindre den perfekte tilføjelse til din garderobe, hvis du heller ikke kan få nok af T-shirtens mange muligheder for styling. Din T-shirt fra Versus Versace kan således både dresses op og ned afhængig af, hvilken stil du vil opnå. Skal du bruge din T-shirt til en finere begivenhed, kan du med fordel style den med en blazer, et par læderbukser og et par flotte stiletter i en lækker farve – og måske kan du toppe outfittet af med et par statement øreringe. På den måde kan du skabe et afbalanceret look, som både består af nogle fine elementer og den noget mere hverdagsagtige T-shirt fra Versus Versace. Vil du netop bruge din T-shirt til hverdag, vil den også passe perfekt sammen med et par fede jeans og et par sneakers.

Køb Versus Versace hos Laura Thomsen Luxury

Forkæl dig selv med Versus Versace til klædeskabet og glæd dig over tidløse designs, du kan bruge sæson efter sæson. Er du nysgerrig efter at vide, hvad vi ellers kan tilbyde hos Laura Thomsen Luxury, så kan du med fordel kigge forbi vores mange andre brands eller kategorier, hvor du finder fantastiske items i lækre designs og god kvalitet. Når du shopper hos os, kan du altid se frem til hurtig levering på kun 1-3 hverdage, og derudover får du fri fragt ovenikøbet.