LYN LEVERING
1 ÅRS RETURRET

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 

Tommy Hilfiger blev grundlagt i New York i 1985. Brandet blev skabt af designeren Thomas Jacob Hilfiger. Noget af det, der kendetegner Tommy Hilfiger, er, at brandet altid skaber produkter inspireret af de seneste trends fra den amerikanske mode og musikindustri. 

Langt de fleste mennesker kan genkende de ikoniske røde, blå og hvide farver fra Tommy Hilfiger. Det er da heller ingen tilfældighed, at det er netop disse farver, som kendetegner brandet. Tommy Hilfiger er amerikansk helt ind til benet. Både stil, design og udtryk er stærkt præget af den amerikanske kultur. 

I dag er Tommy Hilfiger et verdenskendt brand, som står for kvalitet og design.

Tommy Hilfiger er mere end bare herretøj 

Oprindeligt skabte Tommy Hilfiger udelukkende herretøj. Der gik ikke mange år, før tøj til damer blev inkorporeret i kollektionerne. I dag skaber Tommy Hilfiger både tøj, sko, accessories og skønhedsprodukter. Kendetegnet ved alle disse produkter er dog stadig, at de er fremstillet i høj kvalitet forankret i amerikanske trends og tendenser. 


Hos Laura Thomsen forhandler vi et bredt sortiment af dametøj fra Tommy Hilfiger. Når du vælger at købe tøj fra Tommy Hilfiger, så kan du være sikker på, at tøjet er tidløst og af høj kvalitet. Selvom meget af tøjet er tidløst, så kan du stadig finde mange styles, som følger tidens trends og tendenser. Tommy Hilfiger er et sikkert og moderigtigt valg, når du skal købe tøj til damer. 

Tøj til enhver anledning

Tommy Hilfiger byder på et stort udvalg af forskellige styles. Uanset om du er på udkig efter tøj, som du kan tage på på kontoret, eller om du er på udkig efter dit næste sæt festtøj, så byder Tommy Hilfiger uden tvivl på noget, som passer til dig og din personlige stil. 


Du kan for eksempel vælge en formsyet skjorte, som er skabt i de allerbedste materialer. Denne skjorte vil få dig til at føle dig godt tilpas og fremstå meget professionel. Det er helt perfekt til en dag på kontoret. En skjorte fra Tommy Hilfiger vil derfor være en god tilføjelse til din garderobe. 


Hvis du står og mangler en kjole til en fest, så er det en god ide, at kigge efter en kjole fra Tommy Hilfiger. Med en kjole fra Tommy Hilfiger vil du være iklædt en moderne, men stadig klassisk kjole. Den vil være i absolut højeste kvalitet, og derfor vil du kunne bruge denne kjole til mange anledninger fremover. 

Tommy Hilfiger er det stilsikre valg

Du kan roligt fylde din garderobe op med tøj fra Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger har mange styles, som vil danne den perfekte bund i din garderobe. Det er basistøj, som emmer af kvalitet og design. 


Der udkommer en ny kollektion med perfekt basistøj fire gange årligt. Fælles for disse kollektioner er, at de tager udgangspunkt i de ikoniske farver fra Tommy Hilfiger. Det betyder, at du nemt kan mixe de nye kollektioner med tøj fra de gamle kollektioner. Du får en alsidig og moderne garderobe, som vil kunne holde i mange år frem.